Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλείνει η Εθνική από το ύψος της Καλυφτάκη

Διεκόπη πριν από λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, μέχρι και τον κόμβο Οινοφύτων, σύμφωνα με την Τροχαία.

Οι τελευταίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Οι τελευταίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (05.02.2023) από την Τροχαία λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» αφορούν την κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι Οινόφυτα, με την απαγόρευση να ισχύει και για τα δύο ρεύματα. 

Επισημαίνεται ότι η κακοκαιρία είναι έντονη, συνοδεία ισχυρών ανέμων και αναμένεται να επικρατήσει παγετός, ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Δευτέρα (06.02.2023), γι’ αυτό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσοι χρειαστεί να μετακινηθούν πεζή ή με όχημα. 

Σε περίπτωση που είναι αναγκαίο να μετακινηθούμε, προτού ξεκινήσουμε, ενημερωνόμαστε: για την επικρατούσα κατάσταση και τη βατότητα του οδικού δικτύου από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες από την ιστοσελίδα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber