Thumbnail
Τι έδειξε ο ανιχνευτής ψεύδους σε ερώτηση για τη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή «Έλεος» με παρουσιαστές τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια στο Mega,.

Λίγο πριν υποδεχτούν τον πρώτο τους καλεσμένο που ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ, η παρουσιάστρια έφερε στο πλατό έναν ανιχνευτή ψεύδους και ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε να απαντήσει σε όλα τα «καυτά» ερωτήματα.

Ένα από αυτά ήταν για τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά. «Ηλία, έχεις τσακωθεί με τον Ρουβά;», τον ρώτησε η Αννίτα Πάνια και εκείνος απάντησε: «Να τσακωθούμε όχι, αλλά δεν έχουμε και σχέσεις».

Σύμφωνα με τον ανιχνευτή, έλεγε ψέματα. «Αφού δεν έχω τσακωθεί ρε παιδιά. Τότε να απαντάμε με ολόκληρη φράση για να καταλαβαίνει το μηχάνημα», είπε ο μάνατζερ.

Στη συνέχεια, η Αννίτα Πάνια τον ρώτησε αν ισχύει πως ο πατέρας του τον είχε αποκληρώσει μέσα σε μία μέρα, δύο φορές. Ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε «ναι» και το μηχάνημα έδειξε αλήθεια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αρνι
Η ακρίβεια «ροκανίζει» το εορταστικό τραπέζι και τις εκδρομές - Στα 412 ευρώ το πασχαλινό γεύμα για 6 άτομα!
Η ακρίβεια χτυπάει «κόκκινο» σε τρόφιμα και καύσιμα
Η ακρίβεια «ροκανίζει» το εορταστικό τραπέζι και τις εκδρομές - Στα 412 ευρώ το πασχαλινό γεύμα για 6 άτομα!
viasmos-kopela-koritsi-aniliki-seksoualiki parenoxlisi.jpg
Χανιά: Συνελήφθη 37χρονος καθηγητής μουσικής για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον 37χρονο που παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα – Εξετάζεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του
Χανιά: Συνελήφθη 37χρονος καθηγητής μουσικής για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης