πνιγμός
Σαν σήμερα το 1979, βρίσκονται στην Ανάβυσσο τρία πτώματα, είναι η μητέρα και τα δύο παιδιά της

Στις 14 Ιανουαρίου του 1979 το Λιμεναρχείο Λαυρίου λαμβάνει ένα τηλεφώνημα για ένα δεμένο πτώμα γυναίκας (η Β.) στην αγκαλιά του οποίου βρισκόταν το άψυχο σώμα ενός μικρού κοριτσιού και είχε ξεβραστεί σε ακτή κοντά στην Ανάβυσσο.

Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίζεται και το άψυχο κορμί ενός μικρού αγοριού. Από τη βέρα που φορούσε οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξακριβώσουν τα στοιχεία της γυναίκας και να οδηγηθούν στον σύζυγό της (ο Ν.), που την ψάχνει από το πρωί.

Ο σύζυγος θα κατηγορήσει την γυναίκα ότι τον ζήλευε εμμονικά και ότι τον είχε απειλήσει ότι θα κάνει κακό στα παιδιά τους.

Η έρευνα ξεκινάει

Η προανακριτική έρευνα θα δείξει ότι το προηγούμενο βράδυ είχε γίνει ένας μεγάλος καυγάς στο σπίτι της οικογένειας, με τον Ν. να παίρνει το αυτοκίνητο του, να κάνει μία βόλτα και να κοιμάται εκεί. Το πρωί, όντας πιο ήρεμος, επιστρέφει στο σπίτι αλλά η 32χρονη Β. και τα δύο τους παιδιά λείπουν.

Η Β. είχε πάει στην Ανάβυσσο βόλτα με τα παιδιά της, αρχικά τους έδωσε σνακ από ένα περίπτερο και έβαλε πέτρες στις τσέπες τους, ώστε να βυθιστούν πιο γρήγορα. Με την ζώνη από το παλτό της τα έδεσε σφιχτά πάνω της. Κρατώντας τα από το χέρι πλησίασε μέχρι άκρη ενός ψηλού βράχου και πήδηξε στη θάλασσα παρασέρνοντας τα μαζί της.

Το 8χρονο κοριτσάκι αντανακλαστικά γραπώθηκε πάνω της σε αυτή τη βουτιά θανάτου. Ο 5χρονος κατά την πτώση λύθηκε γι’ αυτό και το σώμα του βρέθηκε σφηνωμένο ανάμεσα στα βράχια του βυθού

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να συλλέγουν μαρτυρίες από γείτονες και ο ιατροδικαστής τα απαραίτητα στοιχεία για να βγάλει το τελικό πόρισμα και να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί, διότι λόγω της φύσης του θανάτου δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρα τα κίνητρα.

Ο 32χρονος Ν. θα υποστηρίξει στις Αρχές ότι λίγους μήνες πριν την τραγωδία πάνω σε έναν καυγά τον είχε προειδοποιήσει ότι θα σκοτωνόταν και θα σκότωνε και τα παιδιά τους μαζί. Εκείνη την μέρα δυστυχώς ο άντρας δεν την πίστεψε. Επιπλέον η γυναίκα κατηγορούσε τον άντρα της ότι είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες ενώ ενοχλούταν που έδινε περισσότερη προσοχή στα παιδιά παρά στην ίδια. Αρκετοί γείτονες επιβεβαίωσαν την εκδοχή του άντρα.

Η αδερφή της «σύγχρονης Μήδειας» υποστήριξε ότι οι Ν. ήταν βίαιος, τζογαδόρος και γυναικάς και ότι η Β. δεν άντεξε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

milk-bottles-3d-printing-728x484.jpg
Αγελαδινό γάλα: Βρέθηκαν ίχνη της νόσου των πτηνών
«Διαπιστώνουμε πλέον ότι αρκετά κοπάδια αγελάδων έχουν πληγεί σε αυξανόμενο αριθμό αμερικανικών πολιτειών, κάτι το οποίο δείχνει ένα νέο στάδιο στην...
Αγελαδινό γάλα: Βρέθηκαν ίχνη της νόσου των πτηνών
istoria kai anthropologia
ΠΑΜΑΚ: Εγκρίθηκε η αγορά 4 νέων κτιριακών εγκαταστάσεων - Οι προδιαγραφές
Δείτε αναλυτικά τις περιοχές και τις προδιαγραφές των κτιριακών εγκαταστάσεων που θα αγοράσει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
ΠΑΜΑΚ: Εγκρίθηκε η αγορά 4 νέων κτιριακών εγκαταστάσεων - Οι προδιαγραφές