Θρήνος στην Κόρινθο: Πέθανε από κορονοϊό κοριτσάκι 2,5 ετών
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Θρήνος για το κοριτσάκι 2,5 ετών από την Κόρινθο που πέθανε από κορονοϊό - Το παιδί είχε πιθανότητα να ζήσει μόνο 1%

Μεγάλη θλίψη επικρατεί στην Κόρινθο για τον θάνατο του μόλις 2,5 ετών κοριτσιού από κορονοϊό. Το παιδί νοσηλευόταν διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού τις τελευταίες ημέρες.

Το μωράκι νοσηλεύθηκε στην εντατική μονάδα θεραπείας, αλλά σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα του το παιδί είχε πιθανότητα να ζήσει μόνο 1%, όπως χαρακτηριστικά του ανέφεραν οι γιατροί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί δεν αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας. Το παιδί κόλλησε από τη μητέρα του, που νοσούσε και ανέβασε ξαφνικά πυρετό. Η μικρή Ευαγγελία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στην Αθήνα από την Κόρινθο. Ο κορονοϊός δημιούργησε φλεγμονή στο μέσο του εγκεφάλου του μωρού, με αποτέλεσμα να νεκρώνεται όλο ο νευρικό σύστημα.

«Το παιδί από τον κορονοϊό, είχε κάποιες επιπλοκές. Έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» δήλωνε πριν από μία εβδομάδα με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού, λέγοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοι
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν ανά ειδικότητα
Περισσότεροι από 130.000 εκπαιδευτικοί έκαναν αίτηση στους νέους πίνακες ΑΣΕΠ Γενικής Παιδείας - Πώς κατανέμονται ανά κλάδο και ειδικότητα
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν ανά ειδικότητα
panepistimio-makedonias
ΠΑΜΑΚ: Η νέα γενιά ταλέντων του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης στη μεγάλη συναυλία της Συμφωνικής του Ορχήστρας
 Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2026 στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις 8:30 το βράδυ, με δωρεάν είσοδο για...
ΠΑΜΑΚ: Η νέα γενιά ταλέντων του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης στη μεγάλη συναυλία της Συμφωνικής του Ορχήστρας