Επεισόδια με εμπλεκόμενους Ρομά συνέβησαν και σήμερα στον Ασπρόπυργο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί δέχθηκαν πυροβολισμούς.
Πριν λίγη ώρα ένταση ξέσπασε και στα Μέγαρα, ενώ το απόγευμα Ρομά έκαψαν κάδους και λάστιχα στον Κορυδαλλό.
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απωθήσουν ομάδα ατόμων στη λεωφόρο Διυλιστηρίων όταν δέχθηκαν πυρά, πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο.
Όπως αναφέρεται, οι αστυνομικοί που δέχθηκαν τα πυρά είναι της ομάδας ΟΠΚΕ χωρίς ευτυχώς να αναφέρεται κάποιος τραυματισμός.
Επεισόδια σε Κορυδαλλό και Μέγαρα
Παράλληλα, νέα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 21:00 στα Μέγαρα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια ξέσπασαν στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου στο 40ο χιλιόμετρο, όπου ομάδες Ρομά πετάνε πέτρες.
Νωρίτερα, λίγο μετά τις 18:30, νεαρά άτομα δημιούργησαν πύρινα οδοφράγματα στην περιοχή Μικρό Σχιστό, του Κορυδαλλού.
Οι νεαροί απέκλεισαν δρόμο και καίνε κάδους απορριμμάτων και λάστιχα. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με προετοιμασία μόνο 200 ευρώ
ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα
ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ
Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ