περιπολικό, δρόμος
Αιματηρό περιστατικό στο Αντισκάρι του Δήμου Φαιστού -Τραυματίστηκε 20χρονος στο χέρι από πυροβολισμό

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, στο χωριό Αντισκάρι του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 20χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι όταν δύο αδέρφια συναντήθηκαν με έναν 45χρονο πατέρα και τον 20χρονο γιο του σε δρόμο που οδηγεί στο Αντισκάρι Ηρακλείου.

Τα δύο αδέρφια οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους όταν είδαν τον πατέρα και τον γιο να περπατάνε στον δρόμο. Τότε, σταμάτησαν το όχημά τους και ξεκίνησε ένας μεγάλος καβγάς εξαιτίας κτηματικών διαφορών που έχουν. Κατά τη διάρκεια του καβγά ο ένας αδερφός αποπειράθηκε να χτυπήσει με το αυτοκίνητο τον πατέρα με τον γιο ενώ ο άλλος αδερφός πλησίασε τον γιο και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια ο πρώτος αδερφός που είχε ήδη βγει από το αμάξι και πυροβόλησε εναντίον των υπολοίπων. Η σφαίρα βρήκε τον 20χρονο γιο ενώ τα δύο αδέρφια μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 20χρονος μαζί με τον πατέρα του μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο αδερφών, ενώ το επεισόδιο αποδίδεται σε κτηματικές διαφορές ανάμεσα στους δράστες και τα θύματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα