Thumbnail
Στις φυλακές θα οδηγηθεί η οικιακή βοηθός που ομολόγησε τέσσερις δολοφονίες

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή και της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, η 45χρονη οικιακή βοηθός που ομολόγησε την δολοφονία 4 ατόμων που φρόντιζε και την απόπειρα δολοφονίας του παιδιού της σε ηλικία ενός έτους.

Η ίδια υποστήριξε ότι όλες οι δολοφονίες έγιναν λόγω της διακοπής της φαρμακευτικής της αγωγής, καθώς τα φάρμακα την καθιστούσαν αναποτελεσματική στα καθήκοντά της.

Τι υποστήριξε η 45χρονη

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» της Ρόδου, η 45χρονη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική για την δολοφονία της 75χρονης κατάκοιτης και μη αυτοεξυπηρετούμενης γυναίκας στην οικία της στις Καλυθιές, προέβαλε τον ισχυρισμό περί μειωμένου καταλογισμού λόγω σχιζοφρένειας.

Προς τούτο υπέβαλε στοιχεία από προηγούμενες ιατρικές γνωματεύσεις της και από τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρικά ιδρύματα. Σημειώνεται ότι είχε υποβληθεί αίτημα για τη διενέργεια ιατρικής ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που δεν έχει ικανοποιηθεί ακόμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού και εκεί θα διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη.

Αναφορικά με την απόπειρα δολοφονίας του παιδιού της, τόνισε ότι το έκανε γιατί λόγω του νεαρού της ηλικίας της αδυνατούσε να αντεπεξέλθει στα μητρικά της καθήκοντα.

Όπως έγραψε η «δημοκρατική», έχουν σχηματιστεί εις βάρος της ακόμη δύο προκαταρκτικές δικογραφίες μετά τις ομολογίες της σε τρείς καταθέσεις της. Πιο συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι δολοφόνησε μια 63χρονη στη Λέρο, μια 86χρονη και μια 70χρονη οι οποίες ζούσαν επίσης στη Ρόδο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sakis rouvas
Ποιοι είναι οι ηθοποιοί πίσω από τις φωνές των αγαπημένων μας κινουμένων σχεδίων;
Πόσες φορές βλέποντας μια παιδική ταινία ή σειρά μεταγλωττισμένη στα ελληνικά δεν σκεφτήκατε: "Αυτή η φωνή μου είναι γνώριμη";
Ποιοι είναι οι ηθοποιοί πίσω από τις φωνές των αγαπημένων μας κινουμένων σχεδίων;