elas
Στα γόνατα και δεμένοι πισθάγκωνα - Εικόνες ντροπής από την ΕΛΑΣ στα προσφυγικά

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η αστυνομική βία τις τελευταίες εβδομάδες, με το τελευταίο περιστατικό να καταγράφεται σε βίντεο. Κατά τη σημερινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα προσφυγικά, φαίνονται πολίτες να είναι πεσμένοι στα γόνατα και δεμένοι πισθάγκωνα.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο με εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό φαίνονται πέντε άτομα να είναι πεσμένα στα γόνατα, να κοιτούν στον τοίχο και να είναι δεμένα πισθάγκωνα, ενώ από πάνω τους βρίσκονται αμέτρητοι αστυνομικοί.

Κάποια στιγμή ένας αστυνομικός πλησιάζει το άτομο που τραβούσε το βίντεο και λέει «όχι από 'δω, πίσω πίσω κυρία», ενώ φαίνεται και το χέρι του ενός να κατεβάζει το κινητό βίαια.

Κατά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τη σύλληψη ενός ατόμου που κατηγορείται για τον εμπρησμό στις εγκαταστάσεις της «Realnews», έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες προσαγωγές, με την αστυνομία να προχωρά και στην προσαγωγή φωτορεπόρτερ που βρισκόταν στον χώρο κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, καλύπτοντας το ρεπορτάζ.

Όπως καταγγέλλει, «μας έλεγαν ότι απαγορεύεται να φωτογραφίσουμε την επιχείρηση».

«Αυτήν την στιγμή είμαστε στην ΓΑΔΑ όπου έχει προσαχθεί συνάδελφος μας από τα προσφυγικά.Συνολικά έχουν γίνει 70 προσαγωγές. Από το πρωί μας έλεγαν ότι απαγορεύεται να φωτογραφίσουμε την επιχείρηση εκεί. Δεν επιτρέπουν ούτε στον Γ. Γ της ΕΦΕ να ανέβει, το κινητό του είναι κλειστό», αναφέρει συγκεκριμένα.


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα