Κοινωνία

Κολωνός: Στη φυλακή ακόμα ένας κατηγορούμενος για το βιασμό της 12χρονης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Προφυλακιστέος μετά την απολογία του και ο δέκατος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό

Ανακρίτρια και εισαγγελέας διέταξαν και δέκατη προσωρινή κράτηση για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Μετά την απολογία του ο 43χρονος συνελήφθη για την εμπλοκή του στο βιασμό της ανήλικης, ενώ αρνήθηκε την όποια ύπαρξη σεξουαλικής επαφής.

Τι υποστήριξε ο συλληφθείς

Ο δέκατος κατηγορούμενος στην υπόθεση σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης του κοριτσιού απολογήθηκε στην 33η τακτική ανακρίτρια για την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που του αποδίδεται, καθώς αναγνωρίστηκε από τη 12χρονη στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στις Αρχές πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43 ετών ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος έδωσε σύντομη απολογία, αρνείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αποδέχεται ότι συνάντησε τη 12χρονη τρεις φορές, πιστεύοντας, όπως λέει, ότι είναι 16 ετών, χωρίς να προβεί σε καμία γενετήσια πράξη. Επίσης, φαίνεται πως ισχυρίζεται ότι έδωσε στην ανήλικη κάποια χρήματα γιατί θέλησε να τη βοηθήσει.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία