Thumbnail
Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη 40χρονη που μαχαίρωσε τον 50χρονο σύντροφό της

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε, σε 40χρονη αλλοδαπή που επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τον 50χρονο σύντροφό της σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, όλα συνέβησαν χθες στις 7 περίπου το απόγευμα όταν σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου ένα ζευγάρι άρχισε να καυγαδίζει έντονα.

Πάνω στον καβγά η 40χρονη γυναίκα, από την Βουλγαρία, πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε στο λαιμό τον 50χρονο σύντροφό της.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ευτυχώς, εκτός κινδύνου.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν και συνέλαβαν την 40χρονη η οποία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και βαριές σωματικές βλάβες.

Στην 40χρονη ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η οποία πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, και αυτή τη στιγμή κρατείται.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ionio_panepistimio.jpg
Επίσημη επίσκεψη της Πρέσβεως της Ιρλανδίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις προοπτικές συνεργασίας για ανταλλαγές φοιτητών, τόσο μέσω του προγράμματος Erasmus όσο και μέσω διεθνών ή διακρατικών...
Επίσημη επίσκεψη της Πρέσβεως της Ιρλανδίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο