Οι Πυρήνες Άμεσης Δράσης ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Μίχου

Οι Πυρήνες Άμεσης Δράσης ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στην πολυκατοικία που διαμένει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, τα ξημερώματα της Κυριακής

Ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό.

«Ως Πυρήνες Άμεσης Δράσης αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στην οικία που κατέχουν εξ ημισείας ο παιδοβιαστής, μαστρωπός και στέλεχος της ΝΔ Ηλίας Μίχος, και η πρώην σύζυγός του Ελισάβετ Λέκκα. Ξημερώματα 23/10, τοποθετήσαμε εμπρηστικό/εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής ισχύος στην είσοδό της πολυκατοικίας τους στην περιοχή της Αττικής» γράφουν σε κείμενο που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εμπρηστικός μηχανισμός που τοποθετήθηκε στο σπίτι του Μίχου, αποτελούνταν από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό και από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο, έσπασε η τζαμαρία της εισόδου και έχει προκληθεί μαύρισμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber