astynomia dias
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Ο νεαρός αντιστάθηκε όταν κατάλαβε ότι ο άνδρας αυτός δεν ήταν αστυνομικός και τότε ο 35χρονος τον χτύπησε και τον παρέσυρε με την μοτοσυκλέτα του στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Απίστευτο περιστατικό το βράδυ με πρωταγωνιστή έναν 35χρονο ο οποίος παρίστανε τον αστυνομικό και προσπαθούσε να ελέγχει μετανάστες με σκοπό να τους ληστέψει. 

Ο άνδρας χτύπησε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης στο Γκάζι και συγκεκριμένα στη συμβολή των λεωφόρων Κωνσταντινουπόλεως και στην Ιερά Οδό

Ο 35χρονος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εντόπισε νεαρό άνδρα από το Αφγανιστάν, του έκανε σωματικό έλεγχο και του άρπαξε το πορτοφόλι που κατά τον Αφγανό είχε μέσα 550 €. Ο νεαρός αντιστάθηκε όταν κατάλαβε ότι ο άνδρας αυτός δεν ήταν αστυνομικός και τότε ο 35χρονος τον χτύπησε και τον παρέσυρε με την μοτοσυκλέτα του στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και είναι στη διάθεση των αρχών ενώ το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου εξακολουθεί και νοσηλεύεται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην διαδήλωση κατά του πολέμου στο Ιράν στο κέντρο της Αθήνας / EUROKINISSI
«Δεν είναι ΑΙ»: Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διαδήλωσε με εικόνα του Αγιατολάχ Χαμενεΐ
Από την Αθήνα στην Τεχεράνη: Η εικόνα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και οι «αιχμηρές» απαντήσεις Ακρίτα και Κονταρίνη
«Δεν είναι ΑΙ»: Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διαδήλωσε με εικόνα του Αγιατολάχ Χαμενεΐ