Καιρός: Πού θα ενταθούν τα φαινόμενα από το βράδυ της Τετάρτης
Επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση αναμένεται παρουσιάσει ο καιρός σήμερα κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Παράλληλα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, πτώση θα καταγράψει η θερμοκρασία, κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Οι σημαντικότερες βροχοπτώσεις αναμένονται στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Χαλκιδική, στην Κεντρική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες και στην Ανατολική Πελοπόννησο. Το αναμενόμενο επεισόδιο είναι Κατηγορίας 1 όσον αφορά τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index - RPI) του meteo.

Από αργά το βράδυ της Τετάρτης και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη τα φαινόμενα στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Εύβοια και σε τμήματα της Στερεάς θα ενταθούν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παρελαση
Λήμνος: Η μικρή Φωτεινή και ο σκύλος-βοηθός της κέρδισαν τις καρδιές όλων στην παρέλαση
Ένα μοναδικό δίδυμο που δίδαξε θάρρος, χαρά και αλληλεγγύη ανήμερα της 25ης Μαρτίου
Λήμνος: Η μικρή Φωτεινή και ο σκύλος-βοηθός της κέρδισαν τις καρδιές όλων στην παρέλαση
pada
Το ΠΑΔΑ τιμά τα 200 χρόνια από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου
«Σε μια Ελλάδα που συχνά πορεύεται διχασμένη, το παράδειγμα των Εξοδιτών πρέπει να αποτελεί το διαχρονικό μας βάπτισμα ενότητας»
Το ΠΑΔΑ τιμά τα 200 χρόνια από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου