Βρέφος νοσεί με κορονοϊό
Θλίψη έχει σκορπίσει ο άδικος χαμός ενός μωρού 12 μηνών στην Εύβοια.

Νεκρό είναι ένα κοριτσάκι στο Αργυρό του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, που πέθανε σε ηλικία μόλις 12 μηνών.

Πέθανε από ηλεκτροπληξία!

Σύμφωνα με το eviathema.gr, το μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο θάνατος προήλθε από ηλεκτροπληξία. Ωστόσο, αναμένεται να επιβεβαιωθεί από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Ο πρόεδρος του χωριού Ντίνος Αποστόλου δήλωσε: «Όλοι στο χωριό είμαστε συγκλονισμένοι. Μόλις μάθαμε το τραγικό γεγονός παγώσαμε. Πραγματικά συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη - Κυριάκος Μητσοτάκης στο παράρτημα Λευκωσίας
Ζαχαράκη για Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: «Μεταρρύθμιση που γίνεται πράξη»
Εγκαίνια στο Ελληνικό: Νέο κεφάλαιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα - «Περισσότερες επιλογές για τους νέους μέσα από τη διεθνοποίηση»
Ζαχαράκη για Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: «Μεταρρύθμιση που γίνεται πράξη»