Power Pass: Πότε θα γίνουν οι νέες πληρωμές
Power pass: Έρχονται νέες πληρωμές

Νέες πληρωμές για το Power Pass έρχονται στο τέλος του μήνα, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

O υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε ότι τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ για το Power Pass Ιουνίου.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι «υπάρχουν λίγες εκκρεμότητες για τις αιτήσεις έως το τέλος του Μαΐου και για τον Ιούνιο. Τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ».

Αξίζει ακόμα να σημειωθούν και όσα ανέφερε για το fuel pass 2, αφού ξεκαθάρισε ότι η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία επέλεξε την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Το 73% των δικαιούχων δεν ήθελαν την άυλη κάρτα και ο λόγος φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήταν για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα και αλλού.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φακές
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
Η απλή τεχνική που χρησιμοποιούν έμπειροι μάγειρες για να γίνουν οι φακές βελούδινες και σωστά πηχτές, χωρίς να «πιάσουν» στην κατσαρόλα.
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
ζαχαρη
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της
Οι ειδικοί εξηγούν τι πραγματικά σημαίνει “καστανή” και πώς παράγεται το προϊόν που καταναλώνουμε καθημερινά
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της