Νέες πληρωμές για το Power Pass έρχονται στο τέλος του μήνα, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
O υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε ότι τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ για το Power Pass Ιουνίου.
Συγκεκριμένα τόνισε ότι «υπάρχουν λίγες εκκρεμότητες για τις αιτήσεις έως το τέλος του Μαΐου και για τον Ιούνιο. Τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ».
Αξίζει ακόμα να σημειωθούν και όσα ανέφερε για το fuel pass 2, αφού ξεκαθάρισε ότι η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία επέλεξε την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Το 73% των δικαιούχων δεν ήθελαν την άυλη κάρτα και ο λόγος φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήταν για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα και αλλού.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ετήσιο τσεκάπ: Οι εξετάσεις που δεν πρέπει να αναβάλλουμε
Πορτοκαλί φανάρι: Τι λέει ο νέος ΚΟΚ
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
Alfavita Newsroom