Κορονοϊός-Σήμα κινδύνου: Πάνω από 70 παιδιά σε παιδιατρικά νοσοκομεία και κλινικές με σοβαρά συμπτώματα
Σήμα κινδύνου για τις αυξημένες νοσηλείες παιδιών με κορονοϊό, εκπέμπει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τονίζοντας ότι «λόγω μη τήρησης των μέτρων προστασίας φέτος το καλοκαίρι έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό» παιδιών στα νοσοκομεία.

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο για τα παιδιά που νοσηλεύονται σε παιδιατρικά νοσοκομεία και παιδιατρικές κλινικές νοσοκομείων λόγω κορονοϊού.

«Λόγω μη τήρησης των μέτρων προστασίας εφέτος το καλοκαίρι έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό νοσηλευόμενων παιδιών με κορονοϊό στα νοσοκομεία. Μεγαλύτερο από το χειμώνα παρ’ ότι λειτουργούσαν τα σχολεία.

Και βέβαια για να κρίνεται επιβεβλημένη η εισαγωγή των παιδιών σε νοσοκομείο εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα», τονίζει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Σήμερα νοσηλεύονται 40 παιδιά στο Παίδων Αγίας Σοφίας, 11 παιδιά στο Αγλαΐα Κυριακού, 10 παιδιά στο Παίδων Πεντέλης και 5 παιδιά στο Καραμανδάνειο.

Επίσης, νοσηλεύονται με κορονοϊό πολλά παιδιά στις παιδιατρικές κλινικές νοσοκομείων.

Παράδειγμα, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης είναι γεμάτη η παιδιατρική κλινική στην οποία νοσηλεύονται 8 παιδάκια με κοροναϊό. Προσοχή οι γονείς. Τήρηση των μέτρων προστασίας. Καλύτερα μάσκα, τεστ, αποστάσεις παρά στον θάλαμο ενός παιδιατρικού νοσοκομείου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

astynomia-kordela
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα - Συνελήφθη εγκληματική οργάνωση
Mεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας για τη σύλληψη εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται πως εμπλέκεται με την απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα - Συνελήφθη εγκληματική οργάνωση
σκλαβενιτης
Νέες προσλήψεις από τον Σκλαβενίτη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη
Ανοικτές θέσεις σε αποθήκες, κέντρα διανομής και τμήματα ποιοτικού ελέγχου – Παροχές και δυνατότητα μετακίνησης για ορισμένα πόστα
Νέες προσλήψεις από τον Σκλαβενίτη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη