pyrosvestes penteli
Ο ΙΣΑ αποστέλλει ιατρική βοήθεια και ασθενοφόρα στις πληττόμενες από τις πυρκαγιές περιοχές.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με εντολή του Προέδρου του Γ. Πατούλη, ενεργοποίησε χθες την Ομάδα Έκτακτης Δράσης, του Συλλόγου και απέστειλε εθελοντές ιατρούς, με υγειονομικό υλικό για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στις περιοχές που πλήττονται από την πύρινη λαίλαπα. Παράλληλα τα ασθενοφόρα του ΙΣΑ, θα βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης (Ηγουμένου Μακρυγιάννη 2), για να συνδράμουν τις δυνάμεις του ΕΚΑΒ.

Στη διάθεση των πολιτών είναι και η τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης 1110, του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία μπορούν να επικοινωνούν οι πυροπαθείς συμπολίτες μας για την παροχή οδηγιών και ψυχολογική υποστήριξη.

Ο ΙΣΑ συνιστά προσοχή, στα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού να απομακρυνθούν άμεσα από τις πληττόμενες περιοχές και να μην εκτίθενται στο καπνό που προκαλούν οι πυρκαγιές.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης δήλωσε τα εξής:

"Δυστυχώς η χώρα μας για άλλη μια χρονιά δοκιμάζεται από την πύρινη λαίλαπα. Θέτουμε όλες τις δυνάμεις μας στη διάθεση των συμπολιτών μας που απειλούνται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ, είναι σε πλήρη κινητοποίηση, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα, την προστασία της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιών των πολιτών."

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συνοδος
Σ. Ζαχαράκη στην 111η Σύνοδο Πρυτάνεων: «Εντός του Απριλίου 120 εκατ. ευρώ για τη λειτουργία των Ιδρυμάτων»
«Είναι στρατηγική επιλογή η ανάδειξη της Ελλάδας σε διεθνή και περιφερειακό εκπαιδευτικό κόμβο»
Σ. Ζαχαράκη στην 111η Σύνοδο Πρυτάνεων: «Εντός του Απριλίου 120 εκατ. ευρώ για τη λειτουργία των Ιδρυμάτων»
πανο
Κλοπή πανό στο 89ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης: «Ο αγώνας για νέο σχολείο συνεχίζεται»
Ο Σύλλογος Γονέων καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια και δηλώνει ότι θα αναρτηθεί νέο πανό – Η διεκδίκηση για σχολείο στη γειτονιά παραμένει ζωντανή
Κλοπή πανό στο 89ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης: «Ο αγώνας για νέο σχολείο συνεχίζεται»
ΑΣΕΠ, λογότυπο
ΑΣΕΠ 5Κ/2026: 336 μόνιμες θέσεις νοσηλευτών χωρίς εξετάσεις – Οι αιτήσεις ξεκινούν μετά το Πάσχα
Η προκήρυξη τύπου «Κ» ανοίγει δρόμο για προσλήψεις χωρίς γραπτές εξετάσεις – Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν με κοινωνικά και ακαδημαϊκά κριτήρια
ΑΣΕΠ 5Κ/2026: 336 μόνιμες θέσεις νοσηλευτών χωρίς εξετάσεις – Οι αιτήσεις ξεκινούν μετά το Πάσχα