pyrosvestes penteli
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο ΙΣΑ αποστέλλει ιατρική βοήθεια και ασθενοφόρα στις πληττόμενες από τις πυρκαγιές περιοχές.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με εντολή του Προέδρου του Γ. Πατούλη, ενεργοποίησε χθες την Ομάδα Έκτακτης Δράσης, του Συλλόγου και απέστειλε εθελοντές ιατρούς, με υγειονομικό υλικό για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στις περιοχές που πλήττονται από την πύρινη λαίλαπα. Παράλληλα τα ασθενοφόρα του ΙΣΑ, θα βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης (Ηγουμένου Μακρυγιάννη 2), για να συνδράμουν τις δυνάμεις του ΕΚΑΒ.

Στη διάθεση των πολιτών είναι και η τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης 1110, του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία μπορούν να επικοινωνούν οι πυροπαθείς συμπολίτες μας για την παροχή οδηγιών και ψυχολογική υποστήριξη.

Ο ΙΣΑ συνιστά προσοχή, στα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού να απομακρυνθούν άμεσα από τις πληττόμενες περιοχές και να μην εκτίθενται στο καπνό που προκαλούν οι πυρκαγιές.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης δήλωσε τα εξής:

"Δυστυχώς η χώρα μας για άλλη μια χρονιά δοκιμάζεται από την πύρινη λαίλαπα. Θέτουμε όλες τις δυνάμεις μας στη διάθεση των συμπολιτών μας που απειλούνται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ, είναι σε πλήρη κινητοποίηση, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα, την προστασία της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιών των πολιτών."

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα