«Πέσαμε πάνω του πέντε γιατροί, αλλά είχε χάσει τη μάχη», λέει γιατρός για τον 13χρονο
Έσβησε στο κέντρο υγείας Αλιβερίου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών

Σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο του 13χρονου ποδοσφαιριστή από την Καλλιθέα είναι η οικογένειά του και οι φίλοι του, οι οποίοι τον είδαν να λιποθυμάει καθώς έτρεχε να πιάσει την μπάλα στο γήπεδο, σε αγώνα ποδοσφαίρου στο Γυμνό της Ερέτριας, την Παρασκευή το μεσημέρι.

Το παιδί ήταν από την Καλλιθέα και έλαβε μέρος με την ομάδα του στο τουρνουά του Γυμνού.
Κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε λιπόθυμο στο γήπεδο προκαλώντας πανικό σε συμπαίκτες, προπονητές γονείς και φιλάθλους.

Στο γήπεδο υπήρχε απινιδωτής και αμέσως δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Διασωληνώθηκε με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε . Θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο κ. Ζέρβας είναι ένας από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας του Αλιβερίου που έτρεξε να βοηθήσει και να διασωληνώσει μαζί με τους συναδέλφους τον άτυχο 13χρονο, περιγράφει στο protothema.gr τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να σώσουν το παιδί.

«Μόλις ειδοποιηθήκαμε για τη μεταφορά του παιδιού στο Κέντρο Υγείας και την κρίσιμη κατάστασή του, τρέξαμε όλοι οι γιατροί για να τον σώσουμε .Ήμασταν πέντε γιατροί πάνω από το κεφάλι του, επί μία ώρα του κάναμε ΚΑΡΠΑ μήπως και επανέλθει αλλά δυστυχώς το παιδί δεν αντιδρούσε. Του δώσαμε 32 φάρμακα και τον διασωληνώσαμε αλλά το παιδί είχε ήδη χάσει τη μάχη για τη ζωή» λέει ο κ.Ζέρβας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σαλατα
Η τέχνη πίσω από την ιδανική Caesar Salad
Η Caesar Salad δεν είναι απλώς μια σαλάτα· είναι ένα πιάτο που συνδυάζει τέλεια γεύση, υφή και φρεσκάδα, χάρη σε μια λεπτομερή συνεργασία υλικών και...
Η τέχνη πίσω από την ιδανική Caesar Salad
Κόκκινα αυγά
Πάσχα στα παλιά αναγνωστικά: Οι γιορτές μέσα από τα μάτια των παιδιών
Τα αναγνωστικά παλιάς εποχής είχαν κάτι μοναδικό: απλότητα, χρώμα, εικόνες που σε άγγιζαν, λόγια που μιλούσαν στην ψυχή.
Πάσχα στα παλιά αναγνωστικά: Οι γιορτές μέσα από τα μάτια των παιδιών
δασκαλα
Αδειες εκπαιδευτικών – Δέσμευση ΥΠΑΙΘΑ για εγκύκλιο έως τον Μάιο 2026
Μια σημαντική δικαστική εξέλιξη για τον χώρο της εκπαίδευσης και ειδικότερα για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών
Αδειες εκπαιδευτικών – Δέσμευση ΥΠΑΙΘΑ για εγκύκλιο έως τον Μάιο 2026