Κρήτη: 38χρονος πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε τις ανήλικες κόρες του
Νέα υπόθεση βιασμού στο φως της δημοσιότητας - 38χρονος πατέρας από την Κρήτη συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε τις ανήλικες κόρες του

Μία ακόμα υπόθεση βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών από τον ίδιο τους τον πατέρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Κρήτη.

Θύματα μία 15χρονη και μία 9χρονη που βίωναν τη φρίκη στα χέρια του ίδιου τους του πατέρα

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας 38χρονος από τα Χανιά, πατέρας άλλων τριών αγοριών εκ των οποίων το ένα ενήλικο. 

Οι καταγγελλόμενες πράξεις φέρονται να διαδραματίστηκαν το χρονικό διάστημα από το 2014 έως και το Πάσχα του 2022.

Η υπόθεση έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων τις προηγούμενες ημέρες, όταν στενό συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας ενημέρωσε τις αρχές για το απίστευτο δράμα που ζούσαν τα παιδιά και κυρίως το μεγαλύτερο κοριτσάκι της οικογένειας 8 ολόκληρα χρόνια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το στενό αυτό συγγενικό πρόσωπο μιλώντας στην ΕΛΑΣ περιέγραψε όλα όσα φέρεται να είχαν πέσει στην αντίληψή του ότι συνέβαιναν όταν ο πατέρας ήταν μαζί με τις κόρες του, ενώ επίσης κατέθεσε και όλα όσα φέρεται να του εκμυστηρεύθηκε το μεγαλύτερο σε ηλικία κοριτσάκι. 

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Χανίων αρχικά μίλησαν με το 15χρονο σήμερα κοριτσάκι της οικογένειας, το οποίο φέρεται να τους εξομολογήθηκε τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της, ενώ στις αρχές φέρεται να μίλησε και το 9χρονο κοριτσάκι της οικογένειας. 

Για το μεγαλύτερο κορίτσι υπάρχουν στοιχεία στην δικογραφία που μιλούν ξεκάθαρα για βιασμό, ενώ για το μικρότερο κοριτσάκι προς το παρόν καταγράφονται ασελγείς πράξεις σε βάρος του. 

Έτσι, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 38χρονο πατέρα, ο οποίος μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε, απολογήθηκε στις ανακριτικές αρχές των Χανίων, ενώ αμέσως μετά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.  

Τα δύο κοριτσάκια και τα τρία αγόρια διέμεναν με την γιαγιά τους και μητέρα του 38χρονου σε διαφορετικό σπίτι, καθώς οι γονείς των παιδιών - που δεν ήταν διαζευγμένοι - είχαν χάσει πριν λίγα χρόνια, την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους, αφού οι αρμόδιες αρχές έκριναν ότι τα παιδιά δεν μεγάλωναν ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον και κατ’ επέκταση δεν είχαν την απαραίτητη φροντίδα. 

Στο παρελθόν μάλιστα ο 38χρονος Χανιώτης φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές για παραβάσεις που σχετίζονταν με ναρκωτικές ουσίες, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για την τωρινή υπόθεση, ερευνάται με σχολαστικότητα αν είχαν πέσει θύματα του πατέρα και τα τρία αγόρια της οικογένειας.  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επιβίβαση σε αεροπλάνο
Αυτά τα ρούχα πρέπει να αποφεύγετε στις πτήσεις σας - Τι λένε οι αεροσυνοδοί
Το ρούχο που πρέπει να αποφεύγετε οπωσδήποτε στις πτήσεις σας, σύμφωνα με μία αεροσυνοδό - Γιατί δεν πρέπει να βγάζουμε τα παπούτσια μας στο...
Αυτά τα ρούχα πρέπει να αποφεύγετε στις πτήσεις σας - Τι λένε οι αεροσυνοδοί
Πιερρακάκης
Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας
Πανελλαδικές 2024: Με σκοπό το υπουργείο Παιδείας να «διασκεδάσει» τον νέο νόμο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα ανακοινώσει λίγες περισσότερες θέσεις...
Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας