Η πλατφόρμα παρουσιάζει τα Κανάλια, το απόλυτο μέρος για να ακολουθεί κανείς influencers, ενημέρωση, χόμπι και άλλα.

Η Rakuten Viber, μια από τις μεγαλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας παγκοσμίως, που κατέχει πάνω από το 75% της αγοράς στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, έχει πλέον το δικό της κόμβο εξερεύνησης  περιεχομένου.

Το πιο πρόσφατο προϊόν του Viber –τα Κανάλια- γίνεται μια πύλη για όσους θέλουν να ακολουθήσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Με στόχο να γίνει μια σούπερ εφαρμογή, με πολλές λειτουργίες πέραν του messaging, το Viber έχει ενσωματώσει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών εκτός από τις βασικές του λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων. Πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, παραγγελίες ταξί ή φαγητού, μετεωρολογικές προβλέψεις και άλλα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα, κάνοντας το ταξίδι του χρήστη πιο βολικό και απλό.

Τα κανάλια είναι το πιο πρόσφατο προϊόν που προσθέτει αξία στο Viber και γίνεται αναπόσπαστο μέρος της ψηφιακής εμπειρίας του χρήστη της εφαρμογής.

Άτομα από όλο τον κόσμο μπορούν να εγγραφούν στα κανάλια του Viber για να μαθαίνουν τα τελευταία νέα, να ακολουθούν influencers, να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις και κουίζ και να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο. Ανεξάρτητα από το αν ασχολείστε με τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, τη μουσική, την ψυχαγωγία ή τη μαγειρική, η πλατφόρμα σάς προσφέρει ήδη πολλά κανάλια. Μόνο στην Ελλάδα, υπάρχουν ήδη πάνω από 200 δημόσια Κανάλια Viber με εκατομμύρια μέλη που έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν. 

viber-.jpg

«Τα κανάλια είναι το επόμενο, καινοτόμο βήμα μας στον κόσμο των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, προσφέροντας πολύτιμες, μοναδικές και ομαλές εμπειρίες στο χρήστη. Τα κανάλια του Viber προτιμώνται ολοένα και περισσότερο από  τους χρήστες μας για να λαμβάνουν πληροφορίες από συναρπαστικούς δημιουργούς με έντονο τοπικό χαρακτήρα. Έτσι, η συνομιλία συμβαδίζει με την εξερεύνηση του κόσμου, την εκπαίδευση σε συγκεκριμένα θέματα και το άλμα σε ένα ταξίδι περιεχομένου 360 μοιρών με ένα μόνο κλικ», σχολίασε ο Atanas Raykov, Senior Director Growth, Top Countries της Rakuten Viber.

Το Viber έχει επίσης προσθέσει μια ειδική επιλογή για σχόλια στα κανάλια, ανοίγοντας έτσι ένα δημόσιο φόρουμ για συνομιλίες. Κάτι που έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά μεταξύ των χρηστών, καθώς δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση κοινής εμπειρίας κοινωνικών δικτύων σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Πρόσφατα, το Viber εντάχθηκε στον Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΕ κατά της ρητορικής μίσους, σύμφωνα με τη δέσμευσή του να αποτρέψει και να αντιμετωπίσει τη διάδοση των διακρίσεων και του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο στην ΕΕ. Η ένταξη στον κώδικα σημαίνει ότι το Viber δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι λαμβάνονται  πρόσθετα μέτρα για την παρακολούθηση και την κατάργηση του περιεχομένου στα κανάλια σε περίπτωση που ένας χρήστης κοινοποιήσει ένα σχόλιο μίσους. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες που ανησυχούν για την προσωπική τους ή την ομαλή και θετική εμπειρία των παιδιών τους όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή, μπορούν να είναι σίγουροι ότι το Viber τους έχει καλύψει.

Η εύρεση και η είσοδος σε ένα κανάλι στο Viber είναι εύκολη και απλή. Απλώς πληκτρολογήστε στη γραμμή αναζήτησης του Viber μια λέξη-κλειδί του περιεχομένου που αναζητάτε και – έτσι απλά - μπορείτε να εγγραφείτε σε μια μεγάλη λίστα καναλιών και να σχολιάσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν! Η ψυχαγωγία μόλις έγινε πολύ πιο προσιτή στο Viber.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

χιονοκαταιγίδα, κακοκαιρία, χιόνια, άνθρωπος, δέντρο, παγκάκι
Μαρουσάκης: Έρχονται μεγάλοι όγκοι χιονιού από τα ξημερώματα ως το μεσημέρι σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια και Κρήτη
Πιθανότητες για μεγάλο πάχος χιονιού στην επιφάνεια, στα βόρεια, βορειοανατολικά και βορειοδυτικά τμήματα της Αττικής.
Μαρουσάκης: Έρχονται μεγάλοι όγκοι χιονιού από τα ξημερώματα ως το μεσημέρι σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια και Κρήτη
Κυριάκος Μητσοτάκης
Νομοσχέδιο για τη σχολική βία - Μητσοτάκης: Τι είπε για την ειδική πλατφόρμα για τους μαθητές
Το νέο νομοσχέδιο δημιουργεί ενδοσχολικές ομάδες, στις οποίες θα συμμετέχουν ειδικοί για την αντιμετώπιση της σχολικής βίας - Τι είπε ο Κυριάκος...
Νομοσχέδιο για τη σχολική βία - Μητσοτάκης: Τι είπε για την ειδική πλατφόρμα για τους μαθητές