Μετρό: Μείωση στην τιμή των εισιτηρίων ζητά το σωματείο εργαζομένων
Μείωση στην τιμή των εισιτηρίων του μετρό ζητά το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό Αθηνών

Πρόταση για μείωση της τιμής των εισιτηρίων, σε όλα τα Δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κατέθεσε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του:

«Επειδή η ανάγκη για φθηνές μετακινήσεις, την ίδια στιγμή που η τιμή των καυσίμων έχει γίνει από δυσβάσταχτη έως απαγορευτική για τους ανθρώπους του μόχθου, καλούμε την Κυβέρνηση και τα συναρμόδια Υπουργεία, να επαναπροσδιορίσουν την τιμολογιακή τους πολιτική στο θέμα της αξίας του κομίστρου.

Δηλαδή, να μειώσουν άμεσα την τιμή των εισιτηρίων κατά 50%, καθώς και όλων των καρτών απεριορίστων διαδρομών στο ήμισυ της αξίας τους.

Είναι κάτι παραπάνω από υποχρέωση της πολιτείας να παρέχει φθηνή, γρήγορη, ασφαλή και ποιοτική μετακίνηση με τα Δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στηρίζοντας εμπράκτως, όλες τις εργατικές οικογένειες που χρησιμοποιούν τα Μέσα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;

Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γροιλ
Η απαγωγή Μαδούρο από τον Τραμπ προετοιμάζει την προσάρτηση της Γροιλανδίας και το τέλος του ΝΑΤΟ
Φόβοι για γεωπολιτικό σεισμό μετά τις κινήσεις Τραμπ για την Γροιλανδία
Η απαγωγή Μαδούρο από τον Τραμπ προετοιμάζει την προσάρτηση της Γροιλανδίας και το τέλος του ΝΑΤΟ