pazari vivliou klafthmonos
Ξεκινά το 25ο Παζάρι Βιβλίου - Χιλιάδες τίτλοι από 1€ στην πλατεία Κλαυθμώνος - Πόσο θα διαρκέσει

Την Παρασκευή 6 Μαΐου ξεκινά το 25ο Παζάρι Βιβλίου, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η έκθεση θα παραμένει ανοιχτή καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 9:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ και θα διαρκέσει από την Παρασκευή 6 Μαΐου έως και την Κυριακή 29 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών:

Το 25ο Παζάρι Βιβλίου 2022 επιστρέφει στην Πλατεία Κλαυθμώνος!

Διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β) υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Από την Παρασκευή 06 Μαΐου έως και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, πραγματοποιείται στην Πλατεία Κλαυθμώνος το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, με κεντρικό σύνθημα: «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ»

Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και είκοσι πέντε έτη, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ!

Στο 25ο Παζάρι Βιβλίου 2022, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 10.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία σύγχρονη και  υπαίθρια εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.

Το 25ο Παζάρι Βιβλίου θα συνοδευτεί από μία σειρά εκδηλώσεων που θα προσδώσουν έναν εορταστικό χαρακτήρα στην πόλη και, ειδικότερα, στην πλατεία και την ευρύτερη περιοχή που θα διεξαχθεί. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, οι οποίες θα λειτουργήσουν και ως προάγγελος των μεγάλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο επερχόμενο Φεστιβάλ Βιβλίου, τον Σεπτέμβριο στο Ζάππειο.

Καλούμε όλους τους αναγνώστες να μας επισκεφθούν και να επωφεληθούν, αγοράζοντας αξιόλογα βιβλία σε τιμές έκπληξη!

Το 25ο Παζάρι Βιβλίου 2022, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, θα λειτουργεί καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί έως και τις 22:00 το βράδυ, από 06 έως και 29 Μαΐου 2022.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ:

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

pazari vivliou

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΣΕΠ, αίθουσα, σχολική τάξη σε σχολείο
ΑΣΕΠ 1ΓΕ - 2ΓΕ/2026: Οι νέοι πίνακες εκπαιδευτικών και 1.318 διορισμοί στο ΥΠΑΙΘΑ
Σε εφαρμογή το σχέδιο του ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις 1ΓΕ, 2ΓΕ/2026 και 1.318 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Παιδείας
ΑΣΕΠ 1ΓΕ - 2ΓΕ/2026: Οι νέοι πίνακες εκπαιδευτικών και 1.318 διορισμοί στο ΥΠΑΙΘΑ