Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 25χρονος που κατηγορείται για εμπλοκή στη δολοφονία του 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου και παραδόθηκε αυτοβούλως το προηγούμενο 24ωρο στις Αρχές.
Ο ίδιος αρνείται συμμετοχή στη δολοφονία, ενώ η συνήγορός του ανέφερε ότι «το γεγονός πως παραδόθηκε πρέπει να εκτιμηθεί».
Σήμερα είναι προγραμματισμένο να απολογηθούν στην ανακρίτρια τρεις συγκατηγορούμενοί του, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την περασμένη Κυριακή μαζί με άλλους πέντε που επίσης κατηγορούνται για εμπλοκή στην υπόθεση.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι θα απολογηθούν τελικά δύο απ' αυτούς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η μεταγωγή τους στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom