Παγκράτι: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο δίκτυο φυσικού αερίου- Τι προκάλεσε τη διαρροή
Η βλάβη προκλήθηκε από διαρροή σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ, ενώ τις εργασίες αποκατάστασης του δικτύου ανέλαβε εξειδικευμένο τεχνικό κλιμάκιο της εταιρείας που μετέβη άμεσα στο σημείο.

Την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης που σημειώθηκε χθες στο δίκτυο φυσικού αερίου στο Παγκράτι ανακοίνωσε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής.

Όπως αναφέρει, η βλάβη προκλήθηκε από διαρροή σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ, ενώ τις εργασίες αποκατάστασης του δικτύου ανέλαβε εξειδικευμένο τεχνικό κλιμάκιο της εταιρείας που μετέβη άμεσα στο σημείο.

«Η ΕΔΑ Αττικής από τα συστήματα του κέντρου ελέγχου της που παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τη λειτουργία του δικτύου φυσικού αερίου όσο και από επιτόπιους ελέγχους που διενεργούν τα τεχνικά κλιμάκιά της, παραμένει σε επιφυλακή και σε απόλυτη ετοιμότητα για την άμεση επέμβασή της», αναφέρει η εταιρεία.


Υπενθυμίζεται ότι, για οποιοδήποτε θέμα ασφαλείας σχετικά με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο 'Αμεσης Επέμβασης της ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ στην τηλεφωνική γραμμή 11322 που λειτουργεί σε 24ωρη βάση. 

Τι προκάλεσε την βλάβη

Τι προκάλεσε τη διαρροή στον αγωγό φυσικού αερίου στο Παγκράτι, που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, εξηγούσαν πηγές της Εταιρείας Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής.

Όπως ανέφεραν, το πρόβλημα με τη διαρροή φυσικού αερίου ανέκυψε όταν ένας αγωγός υψηλής πίεσης της ΕΥΔΑΠ έσπασε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί τρύπα στον αγωγό φυσικού αέριου.

Έχει δοθεί εντολή να απομακρυνθούν από την περιοχή όσοι πολίτες βρίσκονται σε ακτίνα 50 μέτρων, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Φιλολάου από το ύψος της οδού Φρύνης καθώς και στον οδό Ιλιάδος από το ύψος της οδού Φρύνης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυνομια ρεθυμνου
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!
Η όλη επιχείρηση στήθηκε για να… βρεθεί ποιος ευθύνεται  για κάποια συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης που γράφτηκαν στην πόλη στις 25 Μάρτη!
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!