Παγκράτι: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο δίκτυο φυσικού αερίου- Τι προκάλεσε τη διαρροή
Η βλάβη προκλήθηκε από διαρροή σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ, ενώ τις εργασίες αποκατάστασης του δικτύου ανέλαβε εξειδικευμένο τεχνικό κλιμάκιο της εταιρείας που μετέβη άμεσα στο σημείο.

Την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης που σημειώθηκε χθες στο δίκτυο φυσικού αερίου στο Παγκράτι ανακοίνωσε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής.

Όπως αναφέρει, η βλάβη προκλήθηκε από διαρροή σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ, ενώ τις εργασίες αποκατάστασης του δικτύου ανέλαβε εξειδικευμένο τεχνικό κλιμάκιο της εταιρείας που μετέβη άμεσα στο σημείο.

«Η ΕΔΑ Αττικής από τα συστήματα του κέντρου ελέγχου της που παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τη λειτουργία του δικτύου φυσικού αερίου όσο και από επιτόπιους ελέγχους που διενεργούν τα τεχνικά κλιμάκιά της, παραμένει σε επιφυλακή και σε απόλυτη ετοιμότητα για την άμεση επέμβασή της», αναφέρει η εταιρεία.


Υπενθυμίζεται ότι, για οποιοδήποτε θέμα ασφαλείας σχετικά με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο 'Αμεσης Επέμβασης της ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ στην τηλεφωνική γραμμή 11322 που λειτουργεί σε 24ωρη βάση. 

Τι προκάλεσε την βλάβη

Τι προκάλεσε τη διαρροή στον αγωγό φυσικού αερίου στο Παγκράτι, που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, εξηγούσαν πηγές της Εταιρείας Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής.

Όπως ανέφεραν, το πρόβλημα με τη διαρροή φυσικού αερίου ανέκυψε όταν ένας αγωγός υψηλής πίεσης της ΕΥΔΑΠ έσπασε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί τρύπα στον αγωγό φυσικού αέριου.

Έχει δοθεί εντολή να απομακρυνθούν από την περιοχή όσοι πολίτες βρίσκονται σε ακτίνα 50 μέτρων, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Φιλολάου από το ύψος της οδού Φρύνης καθώς και στον οδό Ιλιάδος από το ύψος της οδού Φρύνης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

Από ποια ώρα θα βρέχει σήμερα Τετάρτη στην Αττική

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αγροτικά μπλόκα
Μπλόκα αγροτών: Έρχεται 48ωρος αποκλεισμός στη χώρα - Ποιοι ζητούν συνάντηση με Μητσοτάκη
Η κινητοποίηση αναδεικνύει τη διαφαινόμενη δυσαρέσκεια των παραγωγών, που θεωρούν ανεπαρκή τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης.
Μπλόκα αγροτών: Έρχεται 48ωρος αποκλεισμός στη χώρα - Ποιοι ζητούν συνάντηση με Μητσοτάκη
τσνκερ
Η αντίδραση της Μόσχας στην κατάληψη ρωσικού τάνκερ από τις ΗΠΑ: «Είναι ξεκάθαρα πειρατεία»
Η Μόσχα τόνισε ότι κανένα κράτος δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί βία κατά πλοίων που φέρουν νηολόγιο άλλης χώρας, υπογραμμίζοντας ότι το...
Η αντίδραση της Μόσχας στην κατάληψη ρωσικού τάνκερ από τις ΗΠΑ: «Είναι ξεκάθαρα πειρατεία»
απαγορευτικό απόπλου
Λιμάνι Ραφήνας: Απαγορευτικό απόπλου αύριο για τα δρομολόγια για Ανδρο, Τήνο, Μύκονο λόγω κακοκαιρίας
Απαγορευτικό απόπλου για Ραφήνα – Κυκλάδες λόγω ισχυρών ανέμων
Λιμάνι Ραφήνας: Απαγορευτικό απόπλου αύριο για τα δρομολόγια για Ανδρο, Τήνο, Μύκονο λόγω κακοκαιρίας