Aegean - Olympic Air: Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων λόγω της κακοκαιρίας
ΑEGEAN και Olympic Air ανακοίνωσαν ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων λόγω των συνεχιζόμενων έκτακτων καιρικών φαινομένων, ενώ αναφέρουν ότι το πτητικό πρόγραμμα θα αποκατασταθεί σταδιακά

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει προκαλέσει προβλήματα και στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, με αποτέλεσμα πολλοί ταξιδιώτες να έχουν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Με ανακοίνωσή της η AEGEAN ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που επικρατεί στη χώρα, καθώς και των προβλημάτων στην μετακίνηση μέσω των βασικών προσβάσεων από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», σήμερα Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 θα προχωρήσει σε μερική μόνο αποκατάσταση του πτητικού προγράμματος. 

Ειδικότερα από σήμερα στις 12:00 και έως το τέλος της ημέρας θα πραγματοποιηθούν μόνο κάποιες πτήσεις, ενώ όλες οι υπόλοιπες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ακυρώνονται.

Ειδικότερα οι πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα 25 Ιανουαρίου 2022 είναι:

ptiseis_aegean_olympicair.jpg

Η AEGEAN αναφέρει επίσης ότι οι επιβάτες θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση για αλλαγές και τροποποιήσεις πτήσεων που πιθανά να προκύψουν και στο πρόγραμμα δρομολογίων της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου 2022 και έως ότου αποκλιμακωθεί η εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που συνεχίζουν να επηρεάζονται από τις έκτακτες συνθήκες, παρέχεται ήδη η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς rebooking fees.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα