nosokomeio meth
Alexandros Michailidis / SOOC
100% πληρότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου - 80 οι εισαγωγές στις 3 τελευταίες εφημερίες

Στην πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία σχετικά με τη διαχείριση των περιστατικών κορονοϊού, αναφέρθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Ηρακλής Τσαγκάρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο καθηγητής, σημείωσε συγκεκριμένα ότι στις τελευταίες νοσηλείες διασωληνωμένων στο νοσοκομείο «Αττικόν», οι 4 είχαν προσβληθεί από την μετάλλαξη Όμικρον. 

Περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στο ίδιο νοσοκομείο και τα περιστατικά κορονοϊού, ο κ. Τσαγκάρης έκανε λόγο για 100% πληρότητα στη ΜΕΘ. Δήλωσε επίσης ότι στις 11 τελευταίες νοσηλείες διασωληνωμένων ασθενών τα 7 περιστατικά ήταν με μετάλλαξη Δέλτα και τα 4 με την μετάλλαξη Όμικρον.

Πρόσθεσε δε ότι έχουν γίνει 80 εισαγωγές στις 3 τελευταίες εφημερίες που για το μέγεθος του νοσοκομείου είναι πάρα πολλές, ενώ ανέφερε ότι έχουν αναπτυχθεί πάρα πολλά ράντζα προκειμένου να καλύψουν τα non covid περιστατικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

viasmos
Νίκαια: «Τα έχουμε χάσει» λέει ο πατέρας 20χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου
Σοκ στην οικογένεια μετά τις συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση 17χρονου – Τι υποστηρίζει ο πατέρας του ενός κατηγορούμενου
Νίκαια: «Τα έχουμε χάσει» λέει ο πατέρας 20χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου
Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Βουλή
Σ. Ζαχαράκη: «Προσχηματικές οι ανακοινώσεις περί «μονομερούς» Εθνικού Διαλόγου - Η ευθύνη συμμετοχής αναλογεί ίδια σε όλους μας»
«Ο Εθνικός Διάλογος οργανώνεται με θεσμική σοβαρότητα, διαφάνεια και ουσιαστική συμμετοχή όλων»
Σ. Ζαχαράκη: «Προσχηματικές οι ανακοινώσεις περί «μονομερούς» Εθνικού Διαλόγου - Η ευθύνη συμμετοχής αναλογεί ίδια σε όλους μας»