paidon pentelis
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Παράνομη κηρύχθηκε η απεργία των εργαζομένων στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Παράνομη κηρύχθηκε η απεργία των εργαζομένων στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, μετά την αγωγή που κατέθεσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Θάνος Πλεύρης αναφέρει ότι οι εμβολιασμοί των παιδιών και η λειτουργία της δομής συνεχίζεται κανονικά.

«Με την υπ. Αριθμ. 33/2022 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών κηρύχθηκε παράνομη η απεργία εργαζομένων στο Παίδων Πεντέλης. Οι εμβολιασμοί των παιδιών μας και η λειτουργία της δομής συνεχίζεται κανονικά», λέει ο κ. Πλεύρης στην ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου κήρυξαν 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στην απόφαση του υπουργείου Υγείας να ανασταλούν για έξι εβδομάδες οι εφημερίες και να μετατραπεί σε mega εμβολιαστικό κέντρο παιδιών.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο Εργαζομένων, η απεργία αποφασίστηκε κατά τη συνέλευση των εργαζομένων η οποία έγινε παρουσία του προεδρείου της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά καθώς και μελών του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

Ο Σύλλογος με την κινητοποίηση η οποία σημειωτέον θα αφορά και τη λειτουργία του Παίδων ως εμβολιαστικού κέντρου, ζητεί:

• Να συνεχισθεί απρόσκοπτα η συμμετοχή του Νοσοκομείου στο πρόγραμμα εφημεριών του Λεκανοπεδίου Αττικής, δηλαδή καθημερινές εφημερίες 08:00-14:30 και 24ωρη εφημερία κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και δεύτερη Κυριακή του μήνα.

• Να συνεχισθεί η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου με ενδεχόμενη αύξηση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα