Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Εννέα έγκυες γυναίκες νοσηλεύονται με κορονοϊό ενώ τρεις είναι διασωληνωμένες - τον τελευταίο μήνα νοσηλεύτηκαν στο σύνολο 27 έγκυοι στο Ιπποκράτειο

Εννέα έγκυες γυναίκες νοσηλεύονται με κορoνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι τρεις χρειάστηκε να διασωληνωθούν.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι υπόλοιπες έξι γυναίκες βρίσκονται σε απλές κλίνες, ενώ την ίδια ώρα τέσσερα νεογνά, των οποίων οι μητέρες διαγνώστηκαν θετικές στον κορονοϊό νοσηλεύονται, ενώ ένα από αυτά χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Ο νοσηλευτής και μέλος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, Δημήτρης Δόντσιος, δήλωσε πως οι τρεις από τις εννέα έγκυες είναι διασωληνωμένες, ενώ οι υπόλοιπες σε απλές κλίνες Covid-19.

Τόνισε μάλιστα ότι μόνο τον τελευταίο μήνα νοσηλεύτηκαν στο σύνολο 27 έγκυοι στο νοσοκομείο, οι 20 σε απλές κλίνες και οι επτά χρειάστηκαν να διασωληνωθούν. «Τον τελευταίο μήνα έχουμε μια δυναμική που αναπτύσσεται σε μια ευαίσθητη κατηγορία που είναι οι έγκυοι γυναίκες», σημείωσε και πρόσθεσε ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να επανεξετάσουν την πολιτική εμβολιασμού της κατηγορίας των εγκύων».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber