ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Θλιβερός απολογισμός με 16 ασθενείς να χάνουν τη ζωή τους μέσα σε τρείς ημέρες, στο Βόλο

Όλο και πιο δραματική γίνεται η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας, με το νοσοκομείο του Βόλου να χάνει 16 ασθενείς από κορονοϊό, μέσα σε διάστημα μόλις τριών ημερών. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, από το Σάββατο 20 Νοεμβρίου πέθαναν συνολικά 16 ασθενείς, με τους 4 θανάτους εξ αυτών, να καταγράφονται σήμερα.

Ξεχωρίζει η οικογενειακή τραγωδία ενός ζευγαριού,60 και 68 ετών, όπου ο ένας πέθανε με διαφορά έξι ημερών από τον άλλον. Εξίσου συγκλονιστική είναι και η υπόθεση ενός πεθέρου και του γαμπρού του, που κατέληξαν με διαφορά τριών ημερών. Ακόμη, ένας 40χρονος πατέρας και μια 53χρονη μητέρα τριών παιδιών, ανεμβολίαστοι και χωρίς υποκείμενα νοσήματα εξέπνευσαν στη ΜΕΘ.

Ιδιαιτέρως κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς καθημερινά καταγράφεται τριψήφιος αριθμός ασθενών που νοσηλεύονται.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber