Πέθανε ένας από τους 27 πιστούς που κόλλησαν κορονοϊό από ιερέα που κοινωνούσε, ενώ είχε βρεθεί θετικός στον ιό.
Μάλιστα, δεν ήταν ο ίδιος που είχε πάει στην εκκλησία αλλά η σύζυγός του, η οποία κόλλησε τον ιό και τον μετέδωσε στον σύζυγό της, ο οποίος και δεν τα κατάφερε, όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας είναι αρνητής των εμβολιασμών και της μάσκας και παρακινούσε, μάλιστα, τους πιστούς να μην εμβολιάζονται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, μερικές εβδομάδες πριν, ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος, έδωσε μία εβδομάδα διορία στους ανεμβολίαστους κληρικούς να εμβολιαστούν, διαφορετικά θα τεθούν σε αργία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ