Αμετανόητος και προκλητικός ο Τάσος Ξιαρχό – «Η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»
Ο χορογράφος που επιχείρησε να αυτοκτονήσει και προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας για την ανεύρεση του έδωσε σημεία ζωής με ένα βίντεο στο TIkTok όπου καταφέρεται εναντίον όσων του άσκησαν κριτική για τα  προσβλητικά του σχόλια εις βάρος μιας κοπέλα.

Αμετανόητος και προκλητικός εμφανίστηκε ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό ο οποίος με ανάρτηση του στα social media καταφέρεται εναντίον όσων του άσκησαν κριτική για τα προσβλητικά του σχόλια εις βάρος μιας κοπέλας.

Στο στόχαστρο του, μάλιστα, βρέθηκε η παρουσιάστρια του Mega Δανάη Μπάρκα για την οποία ανέφερε «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», εμφανίστηκε για κλάσματα του δευτερολέπτου στην οθόνη, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν νέες αντιδράσεις στα social media σε βάρος του. 

danai_mparka.jpg

Νωρίτερα, ο χορογράφος  έδωσε σημεία ζωής ανεβάζοντας ένα βίντεο στο TikTok το οποίο κατέβασε στη συνέχεια, δείχνοντας ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

Ο Τάσος Ξιαρχό το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο κοροϊδεύει την κοπέλα που κάθεται ακριβώς δίπλα του για τα κιλά της, για το ρούχο που φοράει, και μάλιστα δείχνει και το πρόσωπό της στους followers του.

Ο χορογράφος δεν σταμάτησε να ανεβάζει βίντεο εν αγνοία της κοπέλας παρουσιάζοντας το πρόσωπό της και μιλώντας με ρατσιστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τα παραπάνω κιλά της και για το ντύσιμό της.

Οι followers του αμέσως τον αποδοκίμασαν ενώ το όνομά του έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Χθες, οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης δεν άφησαν αυτό που συνέβη να πέσει κάτω. Έβαλαν τις ρίγες τους και κατά τη διάρκεια των εκπομπών τους έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις στον χορογράφο, μεταξύ αυτών και η Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα βγήκε στο «Πάμε Δανάη!» με ριγέ μπλούζε και είπε τα εξής: «Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας. Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα».

«Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ότι θέλετε, να σας αγαπάτε και αν κάποια στιγμή αισθάνεστε πιο δυνατοί από κάποιον άλλον, να τον προστατεύετε γιατί στη θέση ενός κοριτσιού που υπέστη μπούλινγκ μπορεί να βρεθούμε εμείς αύριο. Ότι γίνετε στον διπλανό, αφορά άμεσα και εμάς», κατέληξε.

mairi.png

Φόρεσε ξανά ριγέ η κοπέλα που χλευάστηκε από τον Τάσο Ξιαρχό και λέει «ευχαριστώ» για την στήριξη

Σε μία κίνηση ευγνωμοσύνης η Μαίρη, το άγνωστο κορίτσι του βίντεο που χλευάστηκε από τον Ξιαρχό, προχώρησε σε μία δική της ευχαριστήρια ανάρτηση προς όλους όσους την υποστήριξαν με ένα διάπλατο χαμόγελο και φυσικά φορώντας την αγαπημένη της… ριγέ μπλούζα!

akrita.jpg

Κόλαφος η Έλενα Ακρίτα κατά του Τάσου Ξιάρχου: «Εύχομαι να τον πάει στα δικαστήρια, να τον ξεφτιλίσει όπου μιλάνε ελληνικά»

Η Έλενα Ακρίτα μέσα από μία ανάρτηση της είναι πραγματικά κόλαφος κατά του χορογράφου ζητώντας από την κοπέλα να τον οδηγήσει στα δικαστήρια.

«Ένας διάσημος χορευτής σελεμπριτι έβγαλε βίντεο μια άγνωστη του κοπέλα, που έτρωγε σε ένα μαγαζί για να την κοροϊδέψει για τα κιλά της και έκανε ζουμ στην κοιλιά της, λέγοντας ότι δεν πρέπει να φοράει μπλούζα με οριζόντια ρίγα γιατί φαίνεται ακόμα πιο χοντρή.

Η κοπέλα το έμαθε, του έστειλε μήνυμα να το κατεβάσει και αυτός τη μπλόκαρε. Εύχομαι να τον πάει στα δικαστήρια, να τον ξεφτιλίσει όπου μιλάνε ελληνικά και να την πληρώνει. Και τα λεφτά να τα κάνει μπλούζες με ρίγες οριζόντιες, λεπτές, χοντρές, κάθετες, πλαγιές και ότι άλλο γουστάρει να φορέσει».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mathites tsanta
Τι ισχύει ως προς τις εγγραφές – μετεγγραφές μαθητών όταν την επιμέλεια έχει ένας εκ των δυο γονέων
«Κατά την άσκηση της γονικής μέριμνας οι γονείς καταβάλλουν προσπάθεια για την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων. Αν διαφωνούν, αποφασίζει το...
Τι ισχύει ως προς τις εγγραφές – μετεγγραφές μαθητών όταν την επιμέλεια έχει ένας εκ των δυο γονέων
πανεπ κρητης
Τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών: Νέο Όνομα και Νέο Όραμα για Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης
Το Τμήμα ανανεώνει πλήρως και εκσυγχρονίζει το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών
Τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών: Νέο Όνομα και Νέο Όραμα για Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης
Φοιτητές στο Χάρβαρντ
Χάρβαντ: Μαζική κατάληψη από φοιτητές - Το ηχηρό μήνυμα ενάντια στον πόλεμο στη Γάζα (Video)
Οι φοιτητές του Χάρβαρντ αγωνίζονται ενάντια στον πόλεμο του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης
Χάρβαντ: Μαζική κατάληψη από φοιτητές - Το ηχηρό μήνυμα ενάντια στον πόλεμο στη Γάζα (Video)