Πέραμα: «Ο 20χρονος δεν οδηγούσε - Οδηγός ο 15χρονος που αναζητείται»
Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 16χρονου τραυματία, ο 20χρονος που σκοτώθηκε στο Πέραμα από τα πυρά αστυνομικών της ΔΙΑΣ καθόταν στο πίσω κάθισμα, ενώ οδηγός ήταν ο 15χρονος που αναζητείται - «Είναι κακοποιοί, είναι δράστες, έκλεψαν ένα αυτοκίνητο αλλά δεν είχαν βαρύ οπλισμό»

Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου καθόταν ο 20χρονος που σκοτώθηκε στο Πέραμα από τα πυρά αστυνομικών της ΔΙΑΣ, κατά την καταδίωξη αυτοκινήτου. Αυτό αναφέρει η δικηγόρος του 16χρονουΒούλα Δημητριάδου, που βρισκόταν στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε από τα πυρά, ανατρέποντας τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά.

Σύμφωνα με όσα σημείωσε στο OPEN η κ. Δημητριάδου, οδηγός ήταν ο 15χρονος που αναζητείται και πιθανότατα θα παραδοθεί σήμερα στις Αρχές.

«Έχουμε πολλές περιπτώσεις απείθειας που αυτοκίνητα δεν σταματούν σε περιπτώσεις ελέγχων. Αλίμονο αν κάθε φορά θρηνούμε νεκρούς και να διακινδυνεύουν πολίτες», σημείωσε η δικηγόρος. Για το ότι ο οδηγός εμβόλισε με το αυτοκίνητο τους μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ η δικηγόρος σημείωσε: «Δεν μπορούσαν να πυροβολήσουν στα λάστιχα του οχήματος; Σε ποια περίπτωση και από ποια απόσταση ο αστυνομικός μπορεί να κάνει χρήση του όπλου;», ρώτησε. «Κινδύνευσε οι ζωή και των επτά;», πρόσθεσε ακόμα.

Στη συνέχεια η κ. Δημητριάδου πρόσθεσε ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και όταν έχουμε τελικά τη δικογραφία να διερευνηθούν με κάθε προσοχή και αντικειμενικότητα οι συνθήκες αυτές που οδήγησαν στον θάνατο ενός ανθρώπου. «Είναι κακοποιοί, είναι δράστες, έκλεψαν ένα αυτοκίνητο αλλά δεν είχαν βαρύ οπλισμό», υπογράμμισε. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα