Υπέρ της απόφασης να μην γίνουν παρελάσεις σε Ημαθία και Πιερία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τάσσεται η Ματίνα Παγώνη

Σωστή εκτιμά πως είναι η απόφαση να μην γίνουν παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου σε Ημαθία και Πιερία, η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη δήλωσε στον ΣΚΑΙ πως οι εκάστοτε ιατρικοί σύλλογοι πράττουν ορθώς με αυτό το μέτρο, καθώς γνωρίζουν τα δεδομένα όσον αφορά την πορεία της πανδημίας στην πόλη τους.

«Αυτοί ξέρουν την κατάσταση των νοσοκομείων. Αυτοί συνεννοούνται με τους συναδέλφους τους στα νοσοκομεία και κανένας άλλος από εμάς που είμαστε πολύ μακριά, δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις» είπε, συμπληρώνοντας ότι μια τέτοια απόφαση έρχεται με την εκτίμηση δεδομένων όπως τα περιθώρια μονάδων.

Σύμφωνα με την ίδια, τόσο σε Ημαθία όσο και σε Πιερία δεν υπάρχει περιθώριο μονάδων.

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν κι άλλες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες εκτιμά πως θα έπρεπε να παρθεί μια ανάλογη απόφαση, η Μ Παγώνη εξήγησε ότι τα στοιχεία διαφοροποιούνται συνεχώς δεδομένου ότι καθημερινά έχουμε θανάτους ασθενών και περισσότερες εισαγωγές, γεγονός το οποίο θα πρέπει να μας ανησυχεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber