Οι περιοχές που ανησυχούν τους σεισμολόγους
Η Ελλάδα είναι σεισμογενής περιοχή ωστόσο οι τελευταίοι σεισμοί στην Κρήτη, στη Θήβα και στη Νίσυρο ανησυχούν τους σεισμολόγους

Σε σχετικό ερώτημα που του υποβλήθηκε (OPEN TV) ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες υπό παρακολούθηση εκτός από το Αρκαλοχώρι, είναι η Νίσυρος και η Θήβα.

Αναφερόμενος στην Κρήτη, σημείωσε ότι από τον Ιούνιο έχουμε 2.870 σεισμούς. «Δεν πίστευα ότι ο σεισμός θα ήταν τόσο μεγάλος. Ποτέ δεν είχε γίνει τόσο μεγάλος. Η περιοχή Αρκαολοχώρι όπου έγιναν οι ζημιές κατέβηκε 14 εκατοστά», επισήμανε και πρόσθεσε ότι θα έχουμε πολύ πλούσια μετασεισμική ακολουθία.

Μιλώντας για τη Θήβα ανέφερε ότι η ακολουθία ξεκίνησε από Δεκέμβρη. «Το ρήγμα αυτό δεν μπορεί να δώσει μεγάλο σεισμό», είπε αλλά πρόσθεσε ότι η Αττική «επηρεάζεται από Θήβα και έχουμε και άλλα ρήγματα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 14/12

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΣΥΡΙ
Μ-Λ ΚΚΕ: Τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία και ποια θα είναι η επόμενη μέρα
Η Συρία στο στόχαστρο ιμπεριαλιστών, σιωνιστών και τζιχαντιστών που την καταστρέφουν και την διαμελίζουν
Μ-Λ ΚΚΕ: Τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία και ποια θα είναι η επόμενη μέρα
χοιτ
Χοιρινά παϊδάκια με καρύδια και σύκα: Μια υπέροχη συνταγή
Αυτό το πιάτο είναι ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις, είτε πρόκειται για ένα γιορτινό τραπέζι είτε για έναν ρομαντικό δείπνο, και σίγουρα θα...
Χοιρινά παϊδάκια με καρύδια και σύκα: Μια υπέροχη συνταγή