moro
Ανάστατη η πόλη της Ελασσόνας: το βρέφος διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και βρέθηκε κυριολεκτικά στο δρόμο - το μωρό εντόπισε κυρία που ειδοποίησε την αστυνομία

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένα μωρό 11 μηνών βρέθηκε να μπουσουλά σε κεντρικό δρόμο στην Ελασσόνα εξετάζει κοινωνική λειτουργός.

Το βρέφος εντοπίστηκε χθες μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στη μέση του δρόμου από μια κυρία που περνούσε εκείνη την ώρα με το αμάξι της και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. 

Για εξηγήσεις κλήθηκε η μητέρα η οποία φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι εισαγγελικές αρχές.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Γάτσας στο Πρώτο Θέμα με την συγκεκριμένη υπόθεση ασχολούνται από το πρωί οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου:

«Ήδη η κοινωνική λειτουργός μας με συνοδεία ενός αστυνομικού έχει έρθει σε επαφή με την μητέρα του 11 μηνών βρέφους. Η μητέρα ανέλυσε όλες τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι της και αποκάλυψε πως η ίδια έχει προβλήματα αλκοολισμού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δείξει την επιμέλεια που οφείλει στο βρέφος. Οφείλουμε το πόρισμα της κοινωνική έρευνας να το στείλουμε στον εισαγγελέα και εκείνος πλέον θα αποφασίσει για τον φροντιστή του παιδιού. Ο δήμο δεν έχει τις δομές για να αναλάβει ένα μωρό 11 μηνών ωστόσο θα βρεθεί κάποια».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα