Kρήτη: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 39χρονου κτηνοτρόφου
Ομολόγησε τη δολοφονία του 40χρονου κτηνοτρόφου στο Ηράκλειο, ο Ρουμάνος εργάτης του θύματος - Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου η υπόθεση δολοφονίας 39χρονου κτηνοτρόφου το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Μεσαράς.

Ως δράστης της δολοφονίας συνελήφθη ο Ρουμάνος εργάτης στην επιχείρηση του θύματος, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρίστηκε, ότι το θύμα ήταν βίαιος απέναντί του και ότι οι δυο άνδρες είχαν οικονομικές διαφορές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του, σε απόμερη περιοχή, όταν δέθηκε τέσσερις σφαίρες, οι οποίες τον βρήκαν στο πρόσωπο, στα άκρα και στην κοιλιά. Στο σημείο βρισκόταν και η ανήλικη κόρη του, ενώ πυροβολισμούς φέρεται να δέχθηκε κι ένας αλλοδαπός εργάτης ο οποίος εκείνη την στιγμή βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιο του 40χρονου, χωρίς όμως να τραυματιστεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα