syllipsi-astynomia
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Κατηγορίες για βαριά σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων αντιμετωπίζουν οι ανήλικοι που επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους στην Κηφισιά - Αντίστοιχες οι κατηγορίες και για τους ανήλικους για την επίθεση στον Άλιμο

Με τις κατηγορίες της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, κλοπής και παράβασης του νόμου περί όπλων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών οι δύο 17χρονοι που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 15χρονο, την περασμένη Πέμπτη, 8 Ιουλίου, στην Κηφισιά.

Συγκατηγορούμενοι των δύο 17χρονων, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, είναι τέσσερις επιπλέον ανήλικοι, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο εισαγγελέας Ανηλίκων Αθηνών παρέπεμψε τους δύο 17χρονους στο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων.

Τι συνέβη

Μετά την άγρια επίθεση στον Άλιμο, όπου ανήλικοι μαχαίρωσαν έναν 14χρονο, είδε το φως της δημοσιότητας ένα ακόμη περιστατικό με εμπλοκή ανηλίκων. Πρόκειται για την περίπτωση ενός 17χρονου που δέχθηκε επίθεση από 8 συνομήλικούς του, οι οποίοι τον χτύπησαν, τον μαχαίρωσαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ένας από τους επιτιθέμενους μαχαίρωσε στο μηρό 17χρονο. Όταν το παιδί έπεσε στο έδαφος από το χτύπημα με το μαχαίρι, οι υπόλοιποι 7 δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται για έκτη ημέρα, καθώς έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι και κατάγματα στη γνάθο.

Η Ασφάλεια Κηφισιάς, συνέλαβε δύο δράστες και ταυτοποίησε άλλους τέσσερις. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι οι δύο από τους κατηγορούμενους είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε αιματηρή ληστεία με μαχαίρι σε βάρος ανήλικου μαθητή.

Βαρύτατες κατηγορίες και για την επίθεση στον Άλιμο

Ποινική δίωξη με βαρύτατες κατηγορίες, ασκήθηκε σε βάρος των ανήλικων συλληφθέντων για την επίθεση με μαχαίρι, χθες στον Άλιμο έξω από ταχυφαγείο.

Σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος της ληστείας που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σε ανακριτή Ανηλίκων. Σύμφωνα με την δικογραφία, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν σε ανήλικο που καθόταν έξω από ταχυφαγείο σε κεντρικό δρόμο του Αλίμου και τον μαχαίρωσαν περισσότερες από μία φορές. Το αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κίνητρο των δραστών φέρεται να ήταν η κλοπή του κινητού του θύματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αφροδίτη Λατινοπούλου
Λατινοπούλου για τη σύλληψη γειτόνων της: «Το έκανα για όσους υποφέρουν από κακούς γείτονες»
Λατινοπούλου: Γιατί συνελήφθησαν οι γείτονές της - Η μήνυση για κάμερες
Λατινοπούλου για τη σύλληψη γειτόνων της: «Το έκανα για όσους υποφέρουν από κακούς γείτονες»
Εκπαίδευση
Γονείς μαθητών: «Σε κατάσταση φθοράς δημόσιοι χώροι και σχολικές υποδομές στα Άνω Πετράλωνα»
Παρέμβαση γονέων για την κατάσταση σχολείων και δημόσιων χώρων στα Άνω Πετράλωνα
Γονείς μαθητών: «Σε κατάσταση φθοράς δημόσιοι χώροι και σχολικές υποδομές στα Άνω Πετράλωνα»
Μάξιμος Χαρακόπουλος σε μαθητές
Χαρακόπουλος σε μαθητές: «Η ΑΙ μου είχε δώσει μια εντελώς Fake πληροφορία»
Μάξιμος Χαρακόπουλος σε μαθητές του ΓΕΛ Λάρισας: «Η ΑΙ μου είχε δώσει μια εντελώς Fake πληροφορία. Γι’ αυτό, λοιπόν, καλό είναι να εξετάζουμε τη...
Χαρακόπουλος σε μαθητές: «Η ΑΙ μου είχε δώσει μια εντελώς Fake πληροφορία»