dikigoros oikogeneias karolain
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Τη στάση πολλών ΜΜΕ καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, κάνοντας λόγο για «αφόρητη κατάσταση ανθρωποφαγίας» - Κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων αν δεν αποχωρήσουν τα κανάλια από το σπίτι στην Αλόννησο

«Αφόρητη κατάσταση ανθρωποφαγίας» καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, αναφορικά με τη στάση των καναλιών που έχουν στηθεί έξω από το σπίτι της στην Αλόννησο. Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις για κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

«Η γιαγιά της Καρολάιν δεν μπορεί καν να βγάλει το μωρό μια βόλτα στη βεράντα, δεν μπορεί καν να πάει τη Λυδία μια βόλτα με το καρότσι έξω. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία»., αναφέρει ο κ. Χαρμάνης μιλώντας στο newsbeast.gr.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, επί 24 ώρες τα τηλεοπτικά δίκτυα περιμένουν με αδηφάγο τρόπο να κλέψουν ένα καρέ από τις στιγμές της οικογένειας μέσα στο σπίτι, όπως η εικόνα που είδαμε χθες σε βραδινό δελτίο ειδήσεων με την κ. Σουζάνα να κρατάει τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της στη βεράντα του σπιτιού.

Σύμφωνα τον κ. Χαρμάνη, η 24ωρη παρουσία των τηλεοπτικών δικτύων έξω από το σπίτι στην Αλόννησο έχει δημιουργήσει μια ασφυχτική συνθήκη για την οικογένεια η οποία αυτή τη στιγμή επιζητεί όσο τίποτα άλλο την ηρεμία και το σεβασμό στο πένθος της.

«Οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια πρέπει να αφήσουν την οικογένεια ήσυχη, αν δεν το κάνουν θα κινηθούμε νομικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα», προειδοποιεί ο κ. Χαρμάνης ο οποίος τονίζει ότι πλέον οι συνήγοροι της οικογένειας ασχολούνται εντατικά με τη νομική εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ η οικογένεια με τη σειρά της επιθυμεί να αφοσιωθεί ανενόχλητη στη Λυδία. «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δουν οι δημοσιογράφοι αυτή τη στιγμή», λέει χαρακτηριστικά ο κος Χαρμάνης.

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό της Καρολάιν Κράουτς έφτασε στην Αλόννησο το απόγευμα της Τρίτης, έπειτα από την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να δοθεί προσωρινά η επιμέλεια της Λυδίας στην οικογένεια Κράουτς.

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, από τον οποίο αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα, θα μπορούν να βλέπουν την Λυδία 5 ημέρες τον μήνα από τις 10:00 έως τις 14:00, μόνο στην Αλόννησο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

zorbas
Αχ. Ζορμπάς για σύλληψη εκπαιδευτικών: «Αντιμετωπίζονται εκπαιδευτικοί σαν κοινοί εγκληματίες»
Η τοποθέτηση του Αχ. Ζορμπά για τη σύλληψη εκπαιδευτικών στη Ρόδο
Αχ. Ζορμπάς για σύλληψη εκπαιδευτικών: «Αντιμετωπίζονται εκπαιδευτικοί σαν κοινοί εγκληματίες»
πρυτ
Πιερρακάκης-Σύνοδος Πρυτάνεων: Έρχεται ήπια αύξηση εισακτέων στα πανεπιστήμια
Με ανάρτησή του ο υπουργός Παιδείας ενημέρωσε για όσα ειπώθηκαν στη Σύνοδο των Πρυτάνεων
Πιερρακάκης-Σύνοδος Πρυτάνεων: Έρχεται ήπια αύξηση εισακτέων στα πανεπιστήμια