πέτρος φιλιππίδης
Στην ποινή που θα μπορούσε να επιβληθεί σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, εάν και εφόσον καταδικαστεί για τις τρεις πράξεις που του αποδίδονται, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Μαρακάκης.

«Εάν και εφόσον καταδικαστεί για τις τρεις αυτές πράξεις, ένα πλαίσιο ποινής θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κοντά στα 20 χρόνια. Εάν και εφόσον έφτανε σε καταδικαστική κρίση και για τις τρεις πράξεις, τον ένα βιασμό και τις δύο απόπειρες βιασμού».

Ο κ. Μαρακάκης εξήγησε ότι η διαδικασία «δεν μπορεί να καθυστερήσει καθόλου διότι είμαστε οριακά στο κατώφλι της παραγραφής. Η πράξη η βασική που είναι από το 2008, αφήνει πολύ λίγα περιθώρια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να φτάσουν σε κρίση εισαγγελέας και ανακριτής. Άρα πιστεύω ότι μέσα στο καλοκαίρι θα κληθεί ο κ. Φιλιππίδης για να απολογηθεί».

Τέλος, ο γνωστός δικηγόρος υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να επηρεάζονται οι δικαστές επειδή ο κ. Φιλιππίδης είναι γνωστό πρόσωπο. «Ο κατηγορούμενος είναι ιερό πρόσωπο στο δικαιοκρατικό μας σύστημα. Το τεκμήριο της αθωότητας, και μάλιστα σε τόσο πρώιμο στάδιο, πρέπει να είναι σεβαστό από όλους μας» τόνισε.

Πέτρος Φιλιππίδης: Με την Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους είχαμε σχέση και το γνώριζε η γυναίκα μου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με το υπόμνημα που κατατέθηκε από τον δικηγόρο του υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες, αποδίδει εμμονές προς το πρόσωπό του από κάποιες καταγγέλουσες και ισχυρίζεται πως είχε σχέση με την Παπαχαραλάμπους.

Μάλιστα, για την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, που μαζί με Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκαναν τις πρώτες καταγγελίες, υποστηρίζει πως διατηρούσαν σχέση εν γνώσει της γυναίκας του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συλλήψεις ΑΠΘ
Απίστευτη προβοκάτσια στο ΑΠΘ: Το "πυρηνικό ριφιφί" στο ΑΠΘ ήταν κατασκεύασμα των ΜΜΕ - Καμιά παραβίαση δεν έγινε!
"Πυρηνικό ριφιφί" στο ΑΠΘ ή ένας ακόμη τρόπος για να δικαιολογηθούν οι δεκάδες συλλήψεις φοιτητών;  «Δεν παραβιάστηκε ο χώρος στον οποίο φυλάσσεται ο...
Απίστευτη προβοκάτσια στο ΑΠΘ: Το "πυρηνικό ριφιφί" στο ΑΠΘ ήταν κατασκεύασμα των ΜΜΕ - Καμιά παραβίαση δεν έγινε!
ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ
Αποκάλυψη Πιερρακάκη: Ερχονται προσλήψεις εκπαιδευτικών με ... «συνταγή» ΟΟΣΑ!
Πιερρακάκης: «Ο τρόπος διορισμού των εκπαιδευτικών, είναι κάτι το οποίο εξετάζουμε αυτό το διάστημα. Θα επανέλθουμε στην πορεία της τετραετίας»
Αποκάλυψη Πιερρακάκη: Ερχονται προσλήψεις εκπαιδευτικών με ... «συνταγή» ΟΟΣΑ!