Δεκάδες κρούσματα κορονοϊού εντοπίζονται τις τελευταίες μέρες σε φαντάρους στην πόλη της Λαμίας

Κρούσματα κορονοϊού καταγράφονται στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ), μεταξύ αυτών και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία. 

Τα κρούσματα καταγράφονται στην κατάταξη της 2021 Β’ ΕΣΣΟ από 8 έως 11 Μαρτίου για όσους κατά το παρελθόν έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας και κυρίως για στρατεύσιμους από 16 έως 19 Μαρτίου κλάσεως 2023 (γεννημένοι το 2002).

Σύμφωνα με το LamiaReport, στο ΚΕΥΠ το τελευταίο 3ημερο φέρεται να έχουν ανιχνευθεί 57 κρούσματα κορονοϊού. Πρόκειται για περιστατικά που διαχειρίζεται αποκλειστικά ο Ελληνικός Στρατός, χωρίς νοσηλείες εκτός στρατοπέδου ή στρατιωτικού νοσοκομείου.

Σημειώνεται πάντως ότι το υγειονομικό πρωτόκολλο του Στρατού περιγράφεται ως πιο αυστηρό. Στις οδηγίες του ΓΕΕΘΑ αναφέρεται ότι οι στρατεύσιμοι που ανιχνεύονται μετά την κατάταξη τους θετικοί, παραμένουν κανονικά σε προκαθορισμένο χώρο μέχρι την ίαση τους εντός του στρατοπέδου (εκτός αν είναι κάτι πιο σοβαρό).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber