Thumbnail
George Vitsaras / SOOC
«Αν είναι να σταματήσουν αυτά τα επεισόδια και να σωθεί και ένας άνθρωπος, ας μεταφερθεί», σημειώνει ο Γιώργος Καλλιακμάνης - «Το δομημένο κράτος, της Δημοκρατίας, πρέπει να σεβαστεί την ανθρώπινη ζωή», τονίζει

«Αν είναι να σταματήσουν αυτά τα επεισόδια και να σωθεί και ένας άνθρωπος, ας μεταφερθεί», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και μέλος της ΠΟΑΣΥ, Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφορικά με την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος ζητά τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να σεβαστούμε την ανθρώπινη ζωή» και ότι «το δομημένο κράτος, της Δημοκρατίας, πρέπει να σεβαστεί την ανθρώπινη ζωή».

Όπως υπογράμμισε, ο ίδιος μιλά όχι ως πολιτικός, αλλά ως αστυνομικός. Και «οι αστυνομικοί είναι στο μάτι του κυκλώνα. Από χτες έχουμε εκτεταμένα επεισόδια. Κόντεψαν να κάψουν δύο παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ. Μπορούσε να έχουμε και παράπλευρες απώλειες, απώλειες και από αυτούς που επιτέθηκαν».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «όταν σε σημαδεύει μία βόμβα μολότοφ, πρέπει να είσαι πάρα πολύ εκπαιδευμένος -ευτυχώς οι συνάδελφοι ενήργησαν με το σωστό τρόπο- για να μην κάνεις κάποια ενέργεια και χαθούν άνθρωποι».

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας η αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Γεωργία Σαγρή, προχώρησε σε απεργία πείνας ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νοσοκομείο Κεφαλονιάς
Κεφαλονιά: Ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κινητοποίηση των γιατρών για τη Μυρτώ
Κεφαλονιά: Διευκρινίσεις από τη διοίκηση του νοσοκομείου για τη φροντίδα της 19χρονης
Κεφαλονιά: Ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κινητοποίηση των γιατρών για τη Μυρτώ
Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία
Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Το σημείωμα του 14χρονου και τα προειδοποιητικά σημάδια
Αιματοκύλισμα σε σχολείο: Η σκοτεινή προετοιμασία του 14χρονου και η πρόσβαση στα όπλα
Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Το σημείωμα του 14χρονου και τα προειδοποιητικά σημάδια