Κορονοϊός: Σε ιερείς τα κρούσματα της νοτιοαφρικάνικης μετάλλαξης
Εσπευσμένα στη Μητρόπολης Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης Νίκος Χαρδαλιάς και Παναγιώτης Αρκουμανέας

Κορονοϊός: Σε ιερείς της Μητρόπολης Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν τα κρούσματα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης του κορονοϊού που προκάλεσαν νέο συναγερμό στις υγειονομικές αρχές.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, Νίκος Χαρδαλιάς και Παναγιώτης Αρκουμανέας εισήλθαν εσπευσμένα στον χώρο της Μητρόπολης, χωρίς να προχωρήσουν σε δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι νωείτερα έφτασαν εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη, περίπου στις 15.30 το μεσημέρι της Κυριακής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Η έκτακτη άφιξη του υφυπουργού Διαχείρισης Κρίσεων και του Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας κατέστη απαραίτητη μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα με συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα και επιδημιολόγων για την αξιολόγηση της κατάστασης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κανελος
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
Ο Ανδρέας θα λείψει πολύ. Όχι μόνο ως συνάδελφος, αλλά ως φίλος, ως συνοδοιπόρος, ως δάσκαλος με την ουσιαστική σημασία της λέξης.
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
panelladikes-exetaseis
Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;

Κάθε χρόνο, με την ίδια σχεδόν τελετουργική ακρίβεια, επαναλαμβάνεται ένα γνώριμο σκηνικό. Οι

Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;