Κοινωνία 0

Κορονοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 1690 νέα κρούσματα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πέντε θάνατοι σε ένα εικοσιτετράωρο και νέο αρνητικό ρεκόρ - Ημερήσια ενημέρωση του ΕΟΔΥ για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού

Νέο αρνητικό ρεκόρ σημειώνεται από τη σημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, καταγράφονται  1690 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 64 συνδέονται με γνωστές συρροές και 35 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. 

Επιπλέον, 5 ασθενείς κατέληξαν, ανεβάζοντας τη σχετική λίστα σε 620 θανάτους από την αρχή της πανδημίας.

Η εξέλιξη της πανδημίας επιβεβαιώνει τα χειρότερα σενάρια, τροφοδοτώντας σενάρια για νέα, πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Άλλωστε, για το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν προγραμματισμένο έκτακτο διάγγελμα του πρωθυπουργού, ωστόσο ο καταστροφικός σεισμός της Σάμου οδήγησε σε αναβολή του μηνύματος για το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία