έκτακτο
Σε υψηλά επίπεδα για μία ακόμα ημέρα τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα - Αυξημένοι και οι θάνατοι

482 νέα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων 46 συνδέονται με γνωστές συρροές και 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΕΟΔΥ. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 24.932, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

3475 (13.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10037 (40.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

83 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 24 (28.9%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 95.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 256 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 10 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 500 θανάτους συνολικά στη χώρα. 188 (37.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα