έκτακτο
Σε υψηλά επίπεδα για μία ακόμα ημέρα τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα - Αυξημένοι και οι θάνατοι

482 νέα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων 46 συνδέονται με γνωστές συρροές και 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΕΟΔΥ. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 24.932, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

3475 (13.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10037 (40.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

83 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 24 (28.9%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 95.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 256 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 10 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 500 θανάτους συνολικά στη χώρα. 188 (37.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λαζαρος
Έφυγε από τη ζωή ο Λάζαρος, το διαμάντι του σχολείου, που μοίραζε απλόχερα αγάπη στους μαθητές
Εκατοντάδες κάτοικοι του Νέου κόσμου θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη , ακριβώς όπως αυτός την έδινε απλόχερα σε όλα τα παιδιά
Έφυγε από τη ζωή ο Λάζαρος, το διαμάντι του σχολείου, που μοίραζε απλόχερα αγάπη στους μαθητές