έκτακτο
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε υψηλά επίπεδα για μία ακόμα ημέρα τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα - Αυξημένοι και οι θάνατοι

482 νέα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων 46 συνδέονται με γνωστές συρροές και 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΕΟΔΥ. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 24.932, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

3475 (13.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10037 (40.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

83 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 24 (28.9%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 95.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 256 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 10 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 500 θανάτους συνολικά στη χώρα. 188 (37.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τσιπρα
Αλέξης Τσίπρας: «Τον Μάρτη ήταν νωρίς...» - Αινιγματική ανάρτηση για την ανακοίνωση του νέου κόμματος
Η λιτή αυτή αναφορά, χωρίς καμία περαιτέρω εξήγηση, ήταν αρκετή για να προκαλέσει πολιτικό θόρυβο
Αλέξης Τσίπρας: «Τον Μάρτη ήταν νωρίς...» - Αινιγματική ανάρτηση για την ανακοίνωση του νέου κόμματος