Κάλυμνος: Χειροπέδες σε ιερέα που καλούσε τους πιστούς να μη φορούν μάσκα στην εκκλησία
Ο ιερέας με ανάρτησή του στο Facebook καλούσε τους πιστούς να μην φορέσουν μάσκες το Δεκαπενταύγουστο

Στη σύλληψη ιερέα που καλούσε τους πιστούς μέσω Facebook να μην φορέσουν μάσκες τον Δεκαπενταύγουστο προχώρησε η αστυνομίας στην Κάλυμνο, έπειτα από καταγγελία πολίτη.

Ειδικότερα, ο ιερέας σε ανάρτησή του έγραψε: «ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΈΣΕΙ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΣ !!! ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΌΚΟ. Η ΜΗΤΈΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΜΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΠΊΣΤΗ ΜΑΣ !!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΣΠΑΣΤΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ. Σε αγαπάμε Παναγία μου, και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου, θα σου δώσουμε αυτή τη χαρά !!! ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΈΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΚΑ».

iereas kalymnos

Το ιερέα κατήγγειλε μία κάτοικος, χωρίς ωστόσο να καταθέσει μήνυση. Την υπόθεση ερευνούν οι τοπικές αρχές και ο ιερέας αναμένεται να αντιμετωπίσει τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

10 Πιστοποιητικά Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς: 1000 Υποτροφίες ως 19/1

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νηπιαγωγος
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια
Μια νηπιαγωγός επέλεξε να έχει δίπλα της τους μαθητές της στον γάμο της, χαρίζοντας στη τελετή μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς.
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια