Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης
Έργο «Κατασκευή Περιφερειακών Υπηρεσιών, δομών και διακριτών χώρων του άρθρου 8 του ν. 4375/2016 στα νησιά Σάμο, Κω και Λέρο».

Με τη θετική γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF), ενέκρινε την εκταμίευση 130 εκατ. ευρώ για την κατασκευή των τριών «Κλειστών Ελεγχόμενων Κέντρων Νήσων» στη Σάμο, τη Λέρο και την Κω.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με επιστολή της προς το υπουργείο «χαιρετίζει τις προσπάθειες που κατέβαλε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κατάστασης στην Ελλάδα και αναγνωρίζει πλήρως την επείγουσα ανάγκη αυτής της οικονομικής υποστήριξης».

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαγωνιστική διαδικασία για την για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή Περιφερειακών Υπηρεσιών, δομών και διακριτών χώρων του άρθρου 8 του ν. 4375/2016 στα νησιά Σάμο, Κω και Λέρο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗ
«Καμπανάκι» ΠΑΣΑΝ: Αν δεν αλλάξει το σύστημα, τα σχολεία θα μείνουν χωρίς εκπαιδευτικούς
Το δράμα των αναπληρωτών: «Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο, ούτε οικονομικό, ούτε ηθικό, ούτε επαγγελματικό»
«Καμπανάκι» ΠΑΣΑΝ: Αν δεν αλλάξει το σύστημα, τα σχολεία θα μείνουν χωρίς εκπαιδευτικούς
Πολλαπλό βιβλίο
Υπουργείο Παιδείας: Το χρονοδιάγραμμα για την ηλεκτρονική δημοσίευση του πολλαπλού βιβλίου
Το ΙΕΠ «κλειδώνει» το τελικό χρονοδιάγραμμα των ψηφιακών βιβλίων – Πότε παραδίδονται
Υπουργείο Παιδείας: Το χρονοδιάγραμμα για την ηλεκτρονική δημοσίευση του πολλαπλού βιβλίου