Κόρινθος: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις Κεχριές - Εκκενώθηκαν οικισμοί
Στην περιοχή μεταβαίνουν ο Ν. Χαρδαλιάς και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση νότια από την κοινότητα Κεχριές Κορινθίας και επί τόπου επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ στην περιοχή μεταβαίνουν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το Γαλατάκι, μακριά από την παραλία των Λουτρών της Ωραίας Ελένης.

Ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος, δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί Άγιος Κωνσταντίνος, Γαλατάκι και Siemens, όπως και μία κατασκήνωση της περιοχής. Όπως είπε, οι κάτοικοι μεταφέρθηκαν από τους οικισμούς, με λεωφορεία ή με δικά τους μέσα, σε ασφαλές μέρος κοντά σε παραλιακή περιοχή, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από τα σπίτια, τα οποία βρίσκονται κοντά στο πύρινο μέτωπο.

Φωτογραφία Εφσυν

Διαβάστε Επίσης:

ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

Νέες Προσλήψεις Φιλολόγων (όλες οι ειδικότητες) σε όλη την Ελλάδα

Μοριοδότηση - Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. στη Σχολική Ψυχολογία

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

 

σχετικά άρθρα