Χίος: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά που έκαιγε όλη νύχτα στα Ψαρά
Οι τελευταίες εστίες φωτιάς τέθηκαν υπό έλεγχο το πρωί της Κυριακής

Μάχη με το πύρινο μέτωπο έδωσαν από τις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου εθελοντές και πυροσβέστες στα Ψαρά προκειμένου να κατασβήσουν την πυρκαγιά, η οποία παραμένει ανεξέλεγκτη.

Καθοριστικής σημασίας για την έκβαση του αποτελέσματος ήταν η μείωση της έντασης των ανέμων, καθώς και η αποστολή τριών πυροσβεστικών οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου με το πλοίο "Psara Glory", τα οποία ρίχτηκαν στη μάχη, ενώ όπως αναφέρει το politischios.gr προηγουμένως είχαν μεταφερθεί στο νησί 10 πυροσβέστες από τη Χίο με ελικόπτερο Super Puma.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τις τελευταίες εστίες πυρκαγιάς τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ θα παραμείνουν και σήμερα στο νησί στο πλαίσιο επιτήρησης. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαράκη
Ζαχαράκη: Στο Υπουργείο Παιδείας η καμπάνια ενημέρωσης για το «χάπι του βιασμού»
Στόχος η πρόληψη και η ενδυνάμωση νέων 15–25 ετών με ενεργό συμμετοχή μαθητών και φοιτητών
Ζαχαράκη: Στο Υπουργείο Παιδείας η καμπάνια ενημέρωσης για το «χάπι του βιασμού»
areios-pagos.jpg
Όταν διαφωνούν οι γονείς, αποφασίζει ο Άρειος Πάγος: Δικαστές «βάφτισαν» παιδί και όρισαν και εκκλησία!
Διαζύγιο, κόντρες και δικαστική απόφαση: Ο Άρειος Πάγος καθόρισε το όνομα και τη διατροφή παιδιού
Όταν διαφωνούν οι γονείς, αποφασίζει ο Άρειος Πάγος: Δικαστές «βάφτισαν» παιδί και όρισαν και εκκλησία!