Κοινωνία 0

Πάνω από 20 πόντους χιόνι στην Ήπειρο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε εξέλιξη κύμα κακοκαιρίας

Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και πυκνές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν τη νύχτα που πέρασε και τα ξημερώματα στο ορεινά της Ηπείρου.

 Στο χιονοδρομικό του Ανήλιου και στο Δίστρατο, το ύψος του χιονιού φτάνει και το μισό μέτρο, ενώ στα ορεινά χωριά, όπως η Μηλιά, η Βωβούσα και η Αετομιλίτσα τους 25-30 πόντους.

Η πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου έχει βγάλει στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο 12 μηχανήματα αποχιονισμού, προκειμένου να κρατηθούν ασφαλείς και ανοιχτοί οι δρόμοι.      

Βροχοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες σημειώνονται και στις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου, όπου το σκηνικό του καιρού θυμίζει βαρυχειμωνιά και όχι Άνοιξη.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία