Thumbnail
Τοπικά ισχυρές βροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νότια. Χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Tοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Πέμπτη, με τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ να περιορίζονται στην Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και νότια, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 12, στη Θεσσαλία από 5 έως 13 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 15, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και στη Νότια Πελοπόννησο από 10 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 8 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 9 έως 15 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων με εντάσεις έως 7 μποφόρ αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται βροχές κατά περιόδους και στα νότια και ανατολικά τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι πρόσκαιρα έντονα. Το απόγευμα πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, φαινόμενα που δεν αποκλείεται να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 8 βαθμούς.

Πηγή: Meteo.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

fournos_mikrokimaton
Φούρνος μικροκυμάτων: Eύκολες ιδέες για γρήγορα και λαχταριστά πιάτα
Από ένα θρεπτικό πρωινό μέχρι ένα γλυκό της τελευταίας στιγμής, οι δυνατότητές του είναι περισσότερες απ’ όσες φαντάζεστε.
Φούρνος μικροκυμάτων: Eύκολες ιδέες για γρήγορα και λαχταριστά πιάτα
κουτσουμπας
Δημήτρης Κουτσούμπας: «Ο λαός μπορεί να γίνει αντίπαλο δέος στη βαρβαρότητα»
Ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως, και η κυβέρνηση υποκρίνονται και παραπλανούν το κοινό, καθώς το νομοσχέδιο...
Δημήτρης Κουτσούμπας: «Ο λαός μπορεί να γίνει αντίπαλο δέος στη βαρβαρότητα»